Răspunsul este simplu. Acum te antrenezi inteligent cu abonamentul ESX care îți oferă acces nelimitat la cea mai mare rețea de săli de fitness și cluburi sportive din România, deschisă oricărei persoane fizice. Azi mergi la kick box, mâine la cycling, cățărat, înot sau orice vrei în centrul sportiv preferat sau din proximitatea casei.
Câștigi timp, și nu orice fel de timp, ci timp pentru a face sport! Cu un singur abonament lunar recurent ai acces la 370 de săli din peste 50 de orașe. Abonamentul ESX cu acces nelimitat la toate sălile, este la doar 149 RON/luna, iar clienții îl pot modifica oricând, dacă doresc să facă un upgrade sau chiar să îl întrerupă.
https://i.eurosport.com/2022/02/17/3320590.png
Alte Sporturi
Ponturi și cote pariuri pentru prima finală Conference League
ACUM 3 ORE

Ce înseamnă să mergi la sală inteligent, cu aplicația ESX?

  • Mergi la sala din drumul tău, oricând. Azi la sala de lângă casă sau birou, în week-end la o piscină, la tenis sau la cățărat
  • Reînnoiești automat abonamentul, fără dureri de cap sau întrerupi oricând, cu un click
  • Nu-ți place la o sală, mergi la alta - cu același abonament
  • Economisești, plătind mai puțin decât pe un abonament obișnuit la o sală
  • Nu cauți săli sau activități noi - le găsești în aplicație, incluse în abonament
  • Primești bonus diferse programe de antrenament, nutriție sau sfaturi motivaționale
  • Dacă nu folosești abonamentul în primele 10 zile, poți să primești banii înapoi - simplu, rapid și fără întrebări
Pentru a vedea rezultate, în timp ce economisești timp și bani, e bine să iei în calcul câteva aspecte:
- combină tipurile de antrenamente pentru diversificare și pentru a lucra mai multe categorii de mușchi. Dacă îți place să ridici greutăți, adaugă și câteva clase de yoga în ru-tina de antrenament. Dacă îți place ciclismul, atunci câteva antrenamente de forță pentru zona superioară a corpului sunt binevenite. Dacă alergarea este mai mult pe stilul tău, înscrie-te la o clasă cardio.
- antrenamente cu intensitate ridicată, cel mai bun mod de a arde grăsimi și a reduce riscul de diabet de tip 2 și boli de inimă
- nutriția: este important să mănânci bine înainte și după antrenamente pentru a profita de beneficiile muncii din sala de fitness, pentru a alimenta corpul și a avea energia necesară înainte de un antrenament.
- rutina: așa cum spălatul dinților îl facem zilnic și mersul la sală trebuie să devină un obicei constant, din categoria de alegeri mici și inteligente.
https://i.eurosport.com/2022/02/17/3320588.png
BONUS ESX! Pe lângă abonamentul cu acces la toate sălile, ESX oferă și antrenamente online pentru acasă, materiale motivaționale, programe de nutriție, materiale moti-vaționale, sfaturi pentru organizarea timpului.
În aplicația ESX se regăsește o hartă cu toate sălile partenere și diverse filtre, iar prin in-termediul tehnologiei actuale am construit sistemul digital astfel încât modulul de scanare QR pentru înregistrarea clienților la sală să funcționeze ușor, simplu, printr-o singură atingere.
Aplicația ESX își propune ca de anul acesta să dezvolte pentru clienți un produs de nutriție personalizată, bazată pe ADN-ul clientului. În plus, vor fi integrate AI și machine learning pe bazele de date, cu stilul de viață și comportamentul clienților astfel încât să poată pre-zice posibile boli, în funcție de istoricul medical, alimentație, structura corpului, etc.
În scurt timp lansăm un upgrade mai mare al aplicaţiei şi al platformei web pentru a îmbunătăţi experienţa consumatorului. Tot sistemul a fost regândit, iar asta ne va permite să avem parteneriate cu mai multe centre sportive mari din ţară, si vom oferi pachete cu posibilitatea de a testa 7 zile, gratuit, abonamentele ESX pentru membrii noi | Andrei Trofin, Fondator ESX.
Pentru mai multe informații vă rugăm să accesați: www.esx.ro sau canalele social media:
, Instagram ESX, LinkedIn ESX.
https://i.eurosport.com/2022/02/17/3320596.jpg
Alte Sporturi
Cum îi motivezi pe copii să practice un sport și să aibă o viață activă
17/05/2022 LA 14:03
Alte Sporturi
Cele mai bune sloturi cu tematică Western!
16/05/2022 LA 11:06