"O mare tragedie a avut loc în patria noastră dragă, Ucraina", au scris cei doi baschetbalişti pe reţelele de socializare, în timp ce au condamnat "categoric" războiul.
"Ucraina este un stat suveran paşnic, locuit de oameni care vor să-şi decidă propriul destin. Sperăm că acest război teribil se va termina cât mai curând posibil. Dragi compatrioţi ucraineni, rezistaţi! Puterea noastră este în unitate. Suntem cu voi!", au adăugat Len şi Mihailiuk, componenţi ai echipelor Sacramento Kings, respectiv Toronto Raptors.
CITEȘTE ȘI:
Alte Sporturi
Ponturi și cote pariuri pentru prima finală Conference League
19/05/2022 LA 16:45
MIRCEA LUCESCU A PĂRĂSIT KIEVUL, DUPĂ ULTIMUL ATAC ASUPRA ORAȘULUI: "VENIM DIRECT SPRE ROMÂNIA!"

Svitolina: "Vă rog să opriți războiul"

Şi alţi sportivi ucraineni, printre care fotbalistul Oleksandr Zincenko de la Manchester City şi jucătoarea de tenis Elina Svitolina Monfils, s-au exprimat pe această temă.
"Inima îmi sângerează. O nouă noapte fără somn și terifiantă pentru poporul ucrainean. Vă rog să opriți războiul", a scris Svitolina pe Twitter.
Cu ocazia turneului ATP de la Acapulco (Mexic), rusul Daniil Medvedev, noul număr unu mondial, a recunoscut că s-a "trezit cu multe emoţii" atunci când a evocat această situaţie, în timp ce spaniolul Rafael Nadal a deplâns "ştirile sumbre".
Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat joi seara că cel puţin 137 de persoane au fost ucise după prima zi de lupte. Noi confruntări au avut loc vineri dimineaţă, în special în nordul capitalei Kiev.
Sursa: Agerpres
Alte Sporturi
Cum îi motivezi pe copii să practice un sport și să aibă o viață activă
17/05/2022 LA 14:03
Alte Sporturi
Cele mai bune sloturi cu tematică Western!
16/05/2022 LA 11:06