Până acum, nu mai puțin de 150 de premii au fost acordate în fiecare săptămână, prin tragere la sorți. Mai mult decât atât, la cea mai recentă extragere (29 octombrie, la ora 16:58), unde au participat 723.987 tichete (șanse la premii) generate de clienții Vlad Cazino, a fost desemnat și primul câștigător al unei motociclete customizate Harley Davidson.
Până pe 25 noiembrie 2021, campania Vlad Cazino va continua cu alte 150 de premii pe săptămână, o motocicletă Harley Davidson într-un moment surpriză plus 3 motociclete Harley Davidson la finalul campaniei, la Marea Extragere. În acel moment, toți participanții din toate săptămânile de promoție au din nou șanse de câștig, căci tichetele de pe parcursul campaniei sunt reactivate pentru extragere.
Pe lângă cele 5 super motociclete Harley Davidson (două acordate în momente surpriză pe durata promoției și trei la final), se oferă următoarele premii în fiecare săptămână de campanie: 3.000 RON locul 1, 1.000 RON locurile de la 2 la 5, 300 RON locurile de la 6 la 50, câte 200 de rotiri la 20 Super Hot pentru locurile 51 până la 100, Vouchere Bingo de 20 RON pentru locurile 101 până la 150.
Alte Sporturi
Sfaturi importante de care să țineți cont dacă vă doriți o gradină perfectă
ACUM 6 ORE
Participarea este simplă, la fel ca toate campaniile de acest gen inițiate de Vlad Cazino: mai întâi optezi pentru înscriere în contul de client, apoi pur și simplu beneficiezi de jocurile preferate de pe platformă. La fiecare rulaj de 30 RON la sloturi, Live Cazino sau Bingo (orice astfel de jocuri de pe platformă, cu bani reali, indiferent de mize), se generează în mod automat câte un tichet pentru tragerea la sorți săptămânală (și implicit pentru cea finală).
Se pot acumula oricât de multe tichete, pentru mai multe șanse la premii. Campania este deschisă atât clienților existenți, cât și celor care abia acum descoperă platforma de cazino online.
Cu spirit de inovație în fiecare acțiune realizată, Vlad Cazino este acum brandul de jocuri online care oferă noi premii neașteptate, într-un context în care cele mai multe promoții din piață propun premii convenționale. În ultimul an, Vlad Cazino a surprins și prin alte promoții inedite, cu premii precum lingouri de aur, gadgeturi de top pentru fiecare cameră din locuință sau celebrul VladMobil.
În toate campaniile și acțiunile brandului Vlad Cazino, actorii de stand-up comedy Micutzu și Bordea, cei ce personalizează de această dată motocicletele Harley Davidson, sunt aproape de fanii divertismentului de calitate și condimentează respectivele demersuri.
Vlad Cazino sprijină puternic industria de stand-up comedy și inoveazăchiar și în acest segment de divertisment. De exemplu, de mare succes a fost celebrul Roast Battle Vlad vs. Bordea, o inițiativă care a generat buzz puternic pe internet. Micutzu și Cătălin Bordea sunt prezenți și pe vladcazino.ro în cele mai multe secțiuni de joc, introducând jucătorii în universul de online casino.
Urmând aceeași direcție în favoarea divertismentului de top, Vlad Cazino este deja un partener tradițional al UNTOLD, cel mai cunoscut festival de muzică din România. Încă de la lansarea din 2018, Vlad Cazino a surprins prin abordarea inedită a lumii jocurilor de noroc online, fiind prima platformă românească exclusiv dedicată jocurilor de cazino. Vlad Cazino este un brand Kindred Group, operator de top în domeniul jocurilor de noroc online la nivel global, care deține și un alt brand apreciat de români, Unibet.
Alte Sporturi
Cele mai comune moduri prin care jucătorii au încercat să trișeze la cazino
IERI LA 11:10
Alte Sporturi
Sfaturi pentru a deveni un parior mai bun
17/06/2022 LA 14:54