Din cele 12 premii care au fost acordate până acum, Messi și Cristiano au reușit să pună mâna pe 11 dintre ele. Lista de nominalizări include și nume precum Harry Kane, Neymar, Ruben Dias, Romelu Lukaku sau lui Suarez. Iată câteva informații care probabil ne vor ajuta să stabilim dacă Messi va fi din nou câștigător.

Un an plin de urcușuri și coborâșuri

Vrei niște ponturi pariuri pentru următoarea mutare a lui Messi? A fost un an destul de zbuciumat pentru Lionel Messi. Jucătorul a simțit foarte multe presiuni care au venit din apariția nevoilor de a luat câteva decizii foarte importante atât pentru viitorul său ca și jucător, dar și pentru viitorul financiar al familiei lui. Pe de o parte a trebuit să se concentreze pentru a aduce victoria Argentinei în Copa America și pentru a-și lua această mare dorință de pe suflet. Era unul dintre trofeele importante pe care Messi le-a râvnit.
Alte Sporturi
Ponturi și cote pariuri pentru prima finală Conference League
19/05/2022 LA 16:45
Al doilea elefant din cameră este legat de clubul la care a jucat atâția ani și despre care trebuie să hotărască dacă mai poate rămâne la el sau nu la sfârșitul acestei veri. Barcelona a beneficiat de foarte multe victorii și trofee datorită lui Messi care deși nu este foarte tânăr, tot reușește să presteze la o performanță incredibilă. Messi trebuie să ia o decizie cu privire la viitorul său ca și jucător. A câștigat 6 baloane de aur și deja este garantat că va rămâne în istorie ca fiind unul dintre cei mai buni jucători din toate timpurile.

Messi l-a pus în umbră pe Ronaldo

Ronaldo este rivalul principal al lui Messi și nu putem contesta faptul că într-o industrie precum cea a fotbalului, surprizele sunt cele care vor fi mereu așteptate din partea acestor jucători. Ronaldo a fost premiat în Coppa Italia, a înscris 29 de goluri în campionat, dar tot nu a fost suficient pentru ca Juventus să poată câștiga cel de-al 10-lea trofeu consecutiv.
Astfel, terminând clasamentul pe locul 4, îl face puțin pe Ronaldo să rămână în spate cu un trofeu anul acesta. Ronaldo nu a reușit să se afle în nicio echipă câștigătoare de trofeu anul acesta, lucru care îl plasează destul de în spate în clasamentul pentru balonul de aur. Cotele sunt mult mai mari decât cele ale lui Messi.

Lewandowski este al doilea cu cele mai multe șanse

Deși Cristiano Ronaldo și Messi sunt principala pereche de rivali, de data aceasta Messi ar trebui să privească peste umăr către un nou nume de pe lista celor nominalizați. Lewandowski este cel care are cele mai mari șanse să-i fure lui Messi balonul de aur. Jucătorul polonez nu a făcut Europa să răsune, dar impactul pe care îl are la echipa sa de club este unul considerabil.
Lewandowski este deja un jucător premiat pentru rezultatele sale fiind câștigătorul ghetei de aur, pentru jucătorul cu cele mai multe goluri marcate din Europa. la vârsta de 32 de ani și 203 goluri marcate în 219 meciuri din 2014, Lewa are ceva mai multe șanse decât Ronaldo.

Pariul

Există vreo șansă ca Messi să piardă acest balon de aur? Probabil foarte puțini se vor aventura să parieze împotriva lui Lionel. Dacă tot anul ar fi mers echilibrat, iar din partea lui Messi nu ar fi venit acea victorie care a adus Argentinei trofeul Copa America, cel mai probabil, lupta putea să fie mai strânsă. Având în vedere rezultatele obținute de jucător, cu greu am putea spune că balonul de aur ar putea ajunge la alt jucător.
Dacă totuși ai nevoie de variante de betting pentru a putea pune la punct o strategie corectă, ar trebui să arunci o privire la cotele lui Lewandowski sau Jorginho. Șansele ca Messi să piardă sunt destul de mici, dar în fotbal este posibil orice.

Concluzie

Cele mai importante campionate, cele mai multe goluri sau chiar cea mai bună performanță pe parcursul anului sunt criterii care stabilesc cine este câștigătorul balonului de aur. Așadar, toți jucătorii de pe lista celor nominalizați au o șansă mai mare sau mai mică de a fi câștigători. Acele nominalizări nu sunt făcute degeaba.
Juriul și echipa care stabilește câștigătorul iau în considerare toată evoluția jucătorilor atât de la echipa națională, dar și de la echipa de club. Se pun în balanță multe cifre și statistici, iar în final, jucătorul care are cele mai bune rezultate este câștigătorul balonului de aur. Fiind cel care a câștigat Copa America acest an, Messi și-a asigurat locul pe podium, dar oare va fi și câștigător?
Alte Sporturi
Cum îi motivezi pe copii să practice un sport și să aibă o viață activă
17/05/2022 LA 14:03
Alte Sporturi
Cele mai bune sloturi cu tematică Western!
16/05/2022 LA 11:06