Eurosport și FJSC au semnat azi, pe data de 6 decembrie 2021, chiar de Moș Nicolae, un parteneriat prin intermediul căruia studenții Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării vor primi o oportunitate unică de afirmare în domeniul în care-și doresc să activeze, să-și construiască o carieră.
Studenții vor avea șansa de a lucra în cadrul unei echipe de profesioniști cu zeci de ani de experiență în domeniu. Pasiunea pentru sport este cea care unește această echipă, iar studenții vor putea participa activ alături de jurnaliștii Eurosport România la punerea în practică a strategiei editoriale.
"Moșul a fost generos pe parcursul acestui an și a adus studenților FJSC sponsorizări prin care au fost făcute investiții în sediul de la etajul 6 așa încât am economisit bani publici și am pus bazele unor parteneriate de durată. Unele acorduri cu companii private înseamnă și oportunități de angajare și practică pentru studenți.
Alte Sporturi
NetBet, primul cazino licențiat în Romania, anunță un nou Pachet de Bun Venit în 2022
ACUM 11 ORE
Mulțumiri echipei creative din FJSC-UB împreună cu care identificăm permanent oportunități de afirmare profesională pentru studenții noștri la Jurnalism, Comunicare, Relații publice și Publicitate!
Eurosport este cel mai nou partener FJSC. Azi am semnat contractul de parteneriat în prezența colegei Irina Ghinet, doctorand la școala doctorală în științele comunicării și a lui Ion Alexandru, director editorial Eurosport. În ciuda pandemiei redacțiile de știri partenere Fjsc găsesc soluții să lucreze cu viitorii profesioniști din Jurnalism și Comunicare. Cu Eurosport studenții noștri vor putea colabora din 15 ianuarie 2022. La mulți ani tuturor și un Moș Nicolae cât mai darnic și mai inspirat!", a scris pe Facebook decanul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, Antonio Momoc.
Alte Sporturi
Te pot găsi clienții? Adăugați-vă afacerea gratuit pe o hartă folosită de milioane de utilizatori
IERI LA 12:28
Alte Sporturi
Suplimente alimentare pentru libido și viața sexuală
12/01/2022 LA 18:22