Ion Țiriac și-a manifestat de multe ori dezamăgirea față de autoritățile române, care în opinia miliardarului nu investesc suficient în infrastructura sportivă.
Fostul tenismen a venit cu o propunere ademenitoare transmisă chiar președintelui României, spunând că este dispus să ofere suma de 30 de milioane de € pentru construirea unei noi săli polivalente în București și aunui nou stadion pentru clubul Dinamo. Singura condiție pusă de omul de afaceri este ca statul să contribuie cu aceeași sumă la acest proiect, iar construcțiile să fie făcute după planurile alese de Țiriac.
Alte Sporturi
Cele mai bune gadgeturi pentru activitățile tale sportive
22/09/2021 LA 11:53
"Spune-i dumneata Guvernului dumitale că mâine dimineață eu le pun 30 de milioane de euro pe masă și cinci hectare atât pentru un stadion Dinamo modernizat, cât și pentru o sală modernizată. Să vină ei cu 30 de milioane de euro, nu mai mult! Cu 60 de milioane, fac o sală polivalentă de 18-20.000 de locuri, dar o fac exact cum vreau eu! Eu sunt extraordinar de inteligent când sunt prost. Când sunt prost, nu fac altceva decât să mă duc în Statele Unite, unde sunt vreo 500 de săli, și aleg: «Nu, nu, nu, nu, p-asta o vreau!». Nu există o capitală eurpeană care să n-aibă un lăcaș polivalent pentru expoziții, pentru sport. Dar cu cine să vorbești, că n-ai cu cine vorbi?", a declarat Țiriac pentru Gazeta Sporturilor.
Alte Sporturi
De la Unibet, pentru jucători: Cupa României la Poker
09/09/2021 LA 10:15
Alte Sporturi
5 sporturi eficiente pentru eliminarea stresului
30/08/2021 LA 13:55