Acest week-end propune pasionaților de fotbal spectaculos mai multe derby-uri, iar în prezentul articol ne îndreptăm atenția spre PSG – Lille în Ligue 1, Tottenham – Manchester United în Premier League, AS Roma – AC Milan în Serie A.
Pentru că foarte mulți fani ai fotbalului aleg să condimenteze meciurile jucând și la pariuri sportive, am selectat și 3 ponturi cu cote foarte bune preluate din oferta operatorului de pariuri online Unibet.

PSG - Lille: Goluri la ambele porți & Peste 2.5 goluri în meci - cotă 2.16 la Unibet

Alte Sporturi
Cazinoul MrBit dă startul distracției la Cupa Mondială din Qatar
ACUM 8 ORE
Liderul din Ligue 1, PSG, joacă vineri, de la ora 22:00, cu o echipă aparent modestă în acest sezon, fosta campioană Lille. Derby-ul din Franța poate fi urmărit în direct prin Live Stream pe platforma Unibet de către clienții activi ai agenției de pariuri.
Ocupând locul 10 în clasament, Lille joacă un meci nu doar pentru orgoliu, ci mai ales pentru puncte. PSG, echipă printre ai cărei parteneri oficiali se numără și Unibet, nu excelează în defensivă (are o medie de aproape un gol primit pe meci), deci Lille poate profita de vulnerabilitățile adversarului și cel puțin să înscrie. În ceea ce privește ofensiva PSG, este puțin probabil ca aceasta să nu fie productivă.
În concluzie, se poate paria pe faptul că ambele echipe marchează și că se consemnează cel puțin 3 goluri în meci – cotă 2.16 propusă de Unibet pentru o astfel de combinație realizată în secțiunea Pariuri combo.
https://i.eurosport.com/2021/10/29/3245050.png

Tottenham - Manchester United: Ambele înscriu & Peste 2.5 goluri – cotă 1.94 la Unibet

Deși este considerat un derby, meciul dintre Tottenham și Manchester United nu le găsește pe cele două formații în poziții prea bune în clasamentul din Premier League.
Cu un start slab de sezon, Tottenham ocupă locul 6 în campionat (15 puncte) și tocmai a cedat cu West Ham (1-0 în etapa anterioară), în timp ce Manchester United este pe locul 7 (14 puncte) și are două înfrângeri consecutive: 2-4 cu Leicester și 0-5 cu Liverpool.
Pentru că ambele formații vor face totul să își revină și pentru că în defensivă lucrurile nu stau bine în niciuna dintre tabere, este foarte posibil să avem parte de goluri multe în meci, la ambele porți. Analizând precedentele 4 întâlniri directe dintre Tottenham și Manchester United, observăm că în toate acestea ambele echipe au marcat, iar în 3 meciuri au fost cel puțin 3 goluri în total.
Idee la pariuri online, din oferta Unibet din secțiunea pariuri combo: cotă 1.94 pentru goluri de ambele părți plus cel puțin 3 reușite în meci.
https://i.eurosport.com/2021/10/29/3245052.png

AS Roma - AC Milan: oaspeții se impun - cotă 2.80 la Unibet

Duminică de la ora 21:45, disponibil prin live streaming pentru clienții activi ai Unibet, în Serie A se joacă derby-ul AS Roma – AC Milan.
Cu 28 de puncte din 30 posibile, AC Milan are un parcurs excelent în acest sezon. AS Roma are cu 9 puncte mai puțin, după ce în ultima etapă a învins pe Cagliari în deplasare, scor 2-1. Echipa lui Mourinho oscilează în rezultate, fără a impresiona până acum.
AC Milan este favorita meciului de duminică seară (cotă 2.80 pentru victorie pe unibet.ro), chiar dacă joacă pe terenul lui AS Roma. Milanezii au 6 victorii consecutive în Serie A și un moral foarte bun. În ultima partidă AS Roma – AC Milan, scorul a fost 1-2.
https://i.eurosport.com/2021/10/29/3245054.png
Cotele publicate în acest articol pot suferi modificări în orice moment.
Alte Sporturi
Eduard Novak, mesaj special pentru români de Ziua Națională: "Pentru cei care cunosc munca grea!"
01/12/2022 LA 14:29
Alte Sporturi
Numeroasele utilizări ale soluțiilor de ambalare din plastic!
27/11/2022 LA 14:02