Smiley a lansat o melodie intitulată "Cine-i salvează pe eroi?", dedicată tuturor celor care luptă contra coronavirusului. În clipul video apar şi nume importante din sportul românesc precum Simona Halep, Nadia Comăneci şi Ianis Hagi.
Alături de cei trei sportivi, la realizarea clipului video au mai participat şi actorii Maia Morgenstern, Horaţiu Mălăele, Radu Zamfir şi Victor Rebengiuc. Melodia este interpretată de Smiley şi Cabron.
Pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne a fost postat un mesaj de mulţumire pentru toţi cei implicaţi în realizarea acestui videoclip.
Alte Sporturi
Cele mai bune gadgeturi pentru activitățile tale sportive
22/09/2021 LA 11:53
"Pentru cei din Linia Întâi cu dragoste, admiraţie şi preţuire! Ei sunt Eroii zilelor noastre şi avem datoria să-i protejăm fiind responsabili şi solidari cu eforturile lor. Împreună reuşim! Mulţumim Smiley Ianis Hagi Simona Halep Nadia Comaneci @maiamorgenstern @horatiumalaele @raduzamfir @victorrebengiuc!”, se arată într-un mesaj postat de Ministerul Afacerilor Interne, pe Facebook.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alte Sporturi
De la Unibet, pentru jucători: Cupa României la Poker
09/09/2021 LA 10:15
Alte Sporturi
5 sporturi eficiente pentru eliminarea stresului
30/08/2021 LA 13:55