Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

VIDEO | Cristina Neagu și documentarul Red Bull al unei cariere unice în handbal: Un 8 de Neoprit

Ion Alexandru

Actualizat 01/07/2020 la 07:43 GMT+3

Cristina Neagu a acceptat invitația Eurosport și a vorbit, printre altele, și despre documentarul Cristina Neagu: Un 8 de Neoprit, filmul realizat de Red Bull dedicat unei cariere unice în handal

Cristina Neagu: Un 8 de neoprit

Credit imagine: Eurosport

Fără doar și poate, este un reper în sportul românesc, un model pentru copiii care merg la hanbal și se pregătesc să scrie istorie în orice sport ar practica. Este simplu să înțelegem de ce reprezintă Cristina un reper în handbalul mondial: ea și-a găsit de fiecare dată puterea interioară pentru a depăși orice obstacol, devenind de neoprit.
Red Bull Media House a reușit să ilustreze perfect ce înseamnă cu adevărat viața unui sportiv de performanță. Cea mai bună handbalistă a lumii și-a spus povestea în documentarul "Cristina Neagu: Un 8 de Neoprit”, în care rememorează câteva din momentele definitorii din cariera ei. Cristina a acceptat invitația Eurosport și a vorbit despre cele mai grele momente prin care a trecut în 2019 și despre cum a reușit să revină.
Documentarul "Un 8 de Neoprit" poate fi urmărit vineri seara pe eurosport.ro, de la ora 20.00.
picture

Cristina Neagu, despre filmul documetar RedBull: Un 8 de neoprit

Câte ceva despre documentarul Cristinei Neagu

Producția "Cristina Neagu: Un 8 de Neoprit” oferă un acces unic și intim în culisele acestei noi perioade de recuperare: o vedem în clipele emoționante dinaintea operației din Belgia; îi vedem primii pași, primele exerciții de recuperare și primele alergări care o pregătesc pentru revenirea pe teren. O vedem muncind cu hotărâre în singurătatea sălii de recuperare, dar și în camera plină de trofee din casa părintească, înconjurată de iubirea familiei, care i-a fost mereu alături. O vedem alături de fanii a căror susținere i-a dat curaj să meargă mai departe, în mijlocul colegelor de echipă alături de care abia așteaptă să revină, dar și singură, reflectând la drumul ei în sportul pe care-l iubește și la lecțiile pe care le-a învățat de-a lungul anilor - de exemplu, că viața unui sportiv nu e alcătuită doar din victorii și reușite, ci și din momente în care ești jos, fie că e o înfrângere grea sau o accidentare dureroasă, și cel mai important e să reușești să te ridici și să mergi mai departe.
"Toate perioadele grele prin care am trecut m-au făcut mai puternică și m-au învățat fiecare câte ceva, și probabil de aceea am în continuare puterea să-mi revin, să fiu optimistă și pozitivă”, spune Cristina. "Fiecare titlu în parte a avut însemnătatea lui și m-am simțit mândră de el și mândră de faptul că oamenii văd tot ce fac. Iar ce fac pot să fac pentru că muncesc foarte mult și pentru că sunt mereu motivată și am aspirații și pentru că trec prin atâtea și mă dor multe, și totuși reușesc să mă ridic și să fiu iarăși acolo.”
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo