Înaintea ultime-lor două etape, în care România va întâlni Islanda (acasă) și Liechtenstein (deplasare, pe 14 noiembrie), clasamentul grupei J arată astfel:
1. Germania 21 puncte
2. România 13 puncte
Alte Sporturi
Eduard Novak, mesaj special pentru români de Ziua Națională: "Pentru cei care cunosc munca grea!"
01/12/2022 LA 14:29
3. Macedonia de Nord 12 puncte
4. Armenia 12 puncte
5. Islanda 8 puncte
6. Liechtenstein 1 punct
Așadar, pentru a fi sigură 100% de calificarea la baraj, România are nevoie de punctaj maxim în meciurile cu Islanda și Liechtenstein. Totuși, ne putem califica chiar și dacă nu batem Islanda, dar vom fi la mâna rezultatelor.

Cinci modificări în lotul anunțat de Rădoi

Față de acțiunea precedentă a echipei naționale, selecționerul Mirel Rădoi a făcut cinci modificări. Astfel, au fost lăsați acasă Alexandru Albu, Andrei Cordea, Alexan-dru Mitriță, Valentin Mihăilă și Claudiu Keșeru. În locul lor au fost aduși Virgil Ghiță, Florin Tănase, Dennis Man, Enes Sali și Denis Alibec. Prezența lui Enes Sali a surprins multa lume, ținând cont că este un jucător de doar 15 ani.
România, favorită în partida cu Islanda
Conform cotelor afișate în secțiunea de pariuri online a operatorului Unibet, echipa națională pornește cu prima șansă în confruntarea cu Islanda. "Tricolorii" lui Rădoi au cota 1.62 să câștige meciul, egalul are cota 4.10, iar succesul Islandei are cota 5.60.
Este anticipat un meci cu puține goluri, cota pentru un meci cu cel mult 2 goluri marcate fiind 1.72. Cei care cred că se vor înscrie cel puțin trei goluri pot profita de o cotă 2.12 oferită de Unibet.
Totodată, se anticipează un meci în care o singură echipa va înscrie. Cota este 1.66, în timp ce pentru pariul că ambele vor înscrie este 2.16.
Un pont ce merită încercat pentru această partidă este Victorie România și se vor marca sub 3.5 goluri. Disponibil prin funcția Creare Pariu Unibet, cota acestui pont este de neratat, 2.10.
https://i.eurosport.com/2021/11/10/3251919.png

Calculele de calificare sunt următoarele:

1. Echipa noastră se califică la baraj cu victorii în meciurile cu Islanda și Liechtenstein indiferent ce se întâmplă în celelalte meciuri din grupă;
2. Dacă remizăm cu Islanda și învingem Liechtenstein, ajungem la baraj dacă Armenia - Macedonia se termină la egalitate;
3. Dacă pierdem cu Islanda și câștigăm cu Liechtenstein avem nevoie de un egal la Armenia - Macedonia în meciul de joi. Dacă acestea vor câștiga în ultima etapă, la egalitate în trei criteriul de departajare ar fi golaverajul, iar echipa noastră ar avea nevoie de o victorie la scor cu Liechtenstein.
Barajul oferă 3 locuri la Mondial
La barajul din primăvara anului următor se califică cele 10 ocupante ale locurilor 2 din preliminarii plus două câștigătoare din grupele Ligii Națiunilor care nu s-au clasat între primele 2 în preliminarii. Cele 12 echipe vor juca în 3 grupe de câte 4, din fieca-re calificându-se una singură (total 3).
În meciul tur, România s-a impus în Islanda cu 2-0, după un meci pe care l-a controlat. Nordicii sunt în scădere de formă, departe de echipa care impresiona în urma cu câțiva ani. Pe de altă parte, Islanda este echipa care ne-a interzis visul de a participa la EURO 2020, după ce ne-a învins cu 2-1 în barajul din octombrie 2020.

Alte meciuri tari în preliminarii plus ponturi

Pe lângă meciul dintre România și Islanda, fanii fotbalului și, implicit, cei ai pariurilor sportive vor sta cu ochii și pe alte meciuri din preliminarii. Cele mai interesante de joi par a fi Grecia - Spania și Irlanda - Portugalia, pentru care am pregătit și două pon-turi din oferta Unibet.
1. Grecia - Spania: Victorie Spania și Ambele echipe vor înscrie, la o cotă de 3.95 oferită de Unibet
Spania nu a avut tocmai parcursul pe care și-l dorea în preliminarii și este abia pe locul 2, cu 13 puncte, două sub liderul Suedia. Grecia este pe 3, cu 9 puncte și are așadar șanse teoretice.
Elenii au moralul scăzut înaintea partidei ce va avea loc joi, de la ora 21:45, după ce au pierdut meciul cu Suedia. Chiar dacă au obținut doar un punct în meciul tur din Spania, ibericii sunt favoriți să câștige partida.
Totuși, este de așteptat ca și Grecia să înscrie, având în vedere că a punctat în poar-ta Spaniei în ultimele patru confruntări. În aceste condiții, Unibet oferă o cotă exce-lentă pentru acest pont disponibil prin funcția Creare Pariu.
https://i.eurosport.com/2021/11/10/3251921.png
2. Irlanda - Portugalia: Victorie Portugalia și Peste 2.5 goluri, la o cotă de 2.05 ofe-rită de Unibet
Partida va avea loc joi, de la ora 21:45, iar lusitanii sunt mari favoriți. Înaintea me-ciului, Portugalia este pe 2, cu 16 puncte, unul sub liderul Serbia. Irlanda este pe 4, cu 5 puncte, și are un parcurs foarte slab.
Lusitanii au 5 meciuri la rând cu victorie, iar pe Irlanda au învins-o în ultimele două meciuri disputate.
În plus ultimele cinci meciuri ale portughezilor au fost cu cel puțin trei goluri marcate. La fel și ultimele două ale irlandezilor. Așadar, cota 2.05 oferită de Unibet prin funcția Creare Pariu este clar de luat în calcul.
https://i.eurosport.com/2021/11/10/3251922.png
Cotele prezentate pot suferi modificări.
Alte Sporturi
Numeroasele utilizări ale soluțiilor de ambalare din plastic!
27/11/2022 LA 14:02
Alte Sporturi
De ce este recomandată trecerea la un sistem propriu de panouri fotovoltaice?
26/11/2022 LA 14:04