PLAYER’S CUT: SIMONA HALEP

Player's Cut reprezintă un nou program exlcusiv al Eurosport care se concentrează în fiecare săptămână pe cele mai mari talente din lumea tenisului. Începând de luni seară, vom intra în lumea Simonei Halep, dublă câștigătoare de Grand Slam și jucătoarea numărul 2 în lume la ora actuală. Vor fi difuzate cele mai importante meciuri ale carierei alături de comentarii și analize exclusive chiar de la Simona Halep.
Când: Zilnic de la 20:00
Alte Sporturi
Vânzările auto și avantajele deținerii unui autoturism în ziua de azi
ACUM 7 ORE
Unde: Eurosport 2 și Eurosport Player

ZWIFT: TOUR FOR ALL

Începând de luni, Eurosport va readuce ciclismul la televizor alături de GCN. Zwift Tour for All va aduce cei mai importanți cicliști care vor concura virtual timp de cinci etape care vor varia între 45 de km și 70 de km. Concurenții vor aduna puncte pe parcursul săptămânii și va exista în fiecare zi un câștigător al etapei.
Când: Zilnic de la 16:00
Unde: Eurosport 1 și Eurosport Player
https://i.eurosport.com/2020/04/08/2804411.jpg

ETAPE CLASICE DIN GIRO D’ITALIA

Giro stârnește pasiunile a milioane de oameni și a produs pe parcursul timpului unele dintre cele mai memorabile momente din istoria ciclismului. Eurosport alături de GCN vă aduce o serie nouă de experiențe interactive și emisiuni în direct prin care vom avea parte de o privire atentă la etapele clasice din Giro. Seria, care va avea 21 de episoade, va debuta cu memorabila etapă a treia dintre Sorrento și Marina di Ascea din 2013.
Când: Sâmbătă 9 mai de la 16:30
Unde: Eurosport 1 și Eurosport Player

FINALA AUSTRALIAN OPEN 2017: FEDERER vs NADAL

În 2017 cei doi giganți ai tenisului au participat la un nou episod al rivalității lor istorice, Nadal și Federer întâlnindu-se pentru a câștiga un nou Grand Slam pe Rod Laver Arena din Melbourne. Un clasic al tenisului care a durat aproape patru ore.
Când: Duminică 10 mai, 15:00
Unde: Eurosport 2 și Eurosport Player

HALL OF FAME-UL JOCURILOR OLIMPICE

În fiecare seară pe Eurosport 1 veți putea vedea cei mai buni sprinteri, înotători, gimnaști, jucători de tenis sau cicliști care au participat la Jocurile Olimpice. O emisiune de neratat pentru fanii Olimpiadei!
Când: Zilnic de la 23:00
Unde: Eurosport 1 și Eurosport Player
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alte Sporturi
Cine sunt cele mai urmărite personalități sportive și echipe ale publicului din România
ACUM 7 ORE
Alte Sporturi
Legătura dintre suplimentele nutritive și performanța sportivă: ce trebuie să știi
IERI LA 11:57