În principiu, dacă vrei să fii un parior foarte bun trebuie să respecți cu strictețe o serie de reguli.
Iată cum poți deveni un parior mai bun:
  • 1. Construiește-ți un bankroll! Este de preferat să investești o singură dată bani din propriul buzunar, susținându-ți pasiunea din câștiguri. Este foarte greu să faci asta, însă nu imposibil. Tocmai de aceea, este bine să ai în minte un buget alocat lunar, pe care să nu îl depășești niciodată.
  • 2. Joacă pariuri single! Biletele cu foarte multe evenimente pe ele au multe șanse să fie pierzătoare. Cel mai bine este să joci pariuri single pe care să le analizezi foarte bine în prealabil.
  • 3. Urmărește meciurile pe care pariezi! Dacă nu poți să le urmărești la televizor sau în transmisii online, urmărește un website de scoruri live pentru a vedea cum evoluează meciul, câte cartonașe se dau, etc..
  • 4. Pariază doar ceea ce îți permiți să pierzi! Odată ce este plasat, orice pariu trebuie să fie considerat a fi pierdut. Dacă îl câștigi îl poți considera a fi un bonus.
  • 5. Evităsă joci la recuperare! Dacă ai pierdut un bilet, nu paria pe un altul doar pentru a-ți recupera pierderea. Vei ajunge să pierzi din ce în ce mai mult. Cel mai bine este să îți respecți strategia.
  • 6. Nu te baza pe cote! Cotele nu spun tot timpul adevărul despre ceea ce se întâmplă într-un meci. De fapt, de cele mai multe ori cotele sunt înșelătoare. Cel mai bine este să treci evenimentul printr-un filtru propriu, analizând fiecare detaliu: jucători, atmosfera, rezultate trecute și alte lucruri importante care pot schimba rezultatul unui meci.
  • 7. Pariază doar pe evenimente pe care le cunoști! Nu plasa pariuri pe evenimente din campionate pe care nu le știi, deoarece pot apărea surprize destul de mari. Cel mai bine este să pariezi doar pe evenimente ale unor echipe pe care le cunoști.
  • 8. Construiește-ți o strategie proprie! Este bine să ai o strategie de pariere. Pe internet găsești o mulțime de strategii interesante, însă este posibil ca acestea să nu ți se potrivească. Strategia ta trebuie să se bazeze atât pe strategiile pe care le găsești online, cât și pe experiența pe care ai acumulat-o de-a lungul timpului.
  • 9. Ține o evidență a pariurilor! Este o misiune simplă dacă pariezi online, deoarece majoritatea caselor de pariuri îți oferă o arhivă a tuturor pariurilor pe care le-ai plasat.
Alte Sporturi
Sfaturi importante de care să țineți cont dacă vă doriți o gradină perfectă
30/06/2022 LA 11:31
Dacă respecți toate aceste reguli, în timp, poți ajunge să fii mereu pe plus, la sfârșitul fiecărei luni. Este o muncă dificilă și poate să implice destul de mult timp, însă dacă pariezi din pasiune, ți se va părea foarte frumos întregul proces.
Alte Sporturi
Cele mai comune moduri prin care jucătorii au încercat să trișeze la cazino
29/06/2022 LA 11:10
Alte Sporturi
Performanță impresionantă: un japonez de 83 de ani a traversat solitar, fără escală, Oceanul Pacific
04/06/2022 LA 11:23