"La Craiova începe proiectarea noului complex sportiv multifuncţional care se va ridica pe actualul amplasament al Stadionului Tineretului. Consiliul Judeţean Dolj a anunţat că a fost semnat contractul cu asocierea de firme care a câştigat licitaţia pentru servicii de proiectare, asistenţă tehnică şi realizarea tuturor procedurilor necesare pentru obţinerea autorizaţiei de construire a acestui obiectiv de investiţii, cu o valoare totală a serviciilor de proiectare de aproape 5,7 milioane de lei, fără TVA. Finanţarea este asigurată din bugetul Consiliului Judeţean Dolj", se arată într-un comunicat al Ministerului Sportului, publicat pe pagina oficială de Facebook.

Eduard Novak: "Vom avea un velodrom modern"

Fost ciclist de performanţă, ministrul Eduard Novak s-a arătat încântat de construirea unui velodrom în Craiova.
Alte Sporturi
Creierul tău şi jocurile de noroc
01/08/2022 LA 13:16
"Aşa cum am mai declarat, prima şansă a României în ciclism este velodromul. Mă bucur că vom avea un velodrom modern, la standarde internaţionale, care va face parte din structura de rezistenţă a pregătirii pentru performanţă. Felicit Consiliul Judeţean Dolj şi pe domnul preşedinte Cosmin Vasile pentru acest proiect ambiţios şi atât de necesar şi mă bucur că discuţiile şi consultările începute încă de anul trecut, în cadrul vizitei mele de la Craiova, au dat roade. Comunitatea locală, dar şi cea sportivă, vor beneficia de şansa de a avea acces la cele mai moderne facilităţi sportive. Este un mare câştig pentru toţi!" a declarat Ministrul Sportului, Eduard Novak.
Obiectivul va include o sală multifunctională, cu capacitatea de aproximativ 7.000 de spectatori, care va cuprinde arenă de atletism şi velodrom, omologată pentru competiţii internaţionale.
De asemenea, complexul va permite organizarea de competiţii şi pentru alte sporturi de sală, precum volei, baschet, handbal, fotbal de sală, dar şi box, scrimă, gimnastică, tenis de câmp sau judo.
Sursa: Agerpres
Alte Sporturi
FOTE 2022 | Amalia Puflea, două medalii de aur și sperăm din nou la rezultate notabile în gimnastică
31/07/2022 LA 04:52
Alte Sporturi
16 vacanțe duble All-Inclusive în noua campanie Vlad Cazino
15/07/2022 LA 09:58