În prezent, se estimează că peste 90% dintre sportivii de top din lume apelează la tratamente chiropractice pentru a preveni accidentările, pentru a-și spori potențialul fizic și pentru recuperare rapidă după efort. În plus, sedentarismul și obezitatea sunt mai la modă ca niciodată, așa că nu este de mirare că numărul persoanelor care se confruntă cu probleme osteo-articulare este în creștere.
Pentru că nu toți doritorii pot ajunge la cabinetul său din Constanța, Virgil Pruteanu a conceput anumite programe care presupun efectuarea unor exerciții pretabile pentru durerile din partea de mijloc a spatelui, durerile de spate din zona bazinului, durerile din partea de sus a spatelui și pentru durerile din zona coloanei vertebrale, care pot fi efectuate din confortul propriei locuințe.
Primul program din această serie este structurat pe 7 zile, care trebuie să fie repetat în 4 luni consecutive, odată pe lună, pentru a obține rezultate optime în ceea ce privește îmbunătățirea mobilității și a flexibilității coloanei vertebrale.
Alte Sporturi
Eduard Novak, mesaj special pentru români de Ziua Națională: "Pentru cei care cunosc munca grea!"
ACUM 16 ORE
https://i.eurosport.com/2021/10/11/3235216.jpg
Pruteanu a fost fizioterapeutul Lotului Olimpic de Haltere timp de 5 ani și a lucrat cu numeroși sportivi de top, ca de exemplu
(+30 medalii de aur), Loredana Toma (+50 medalii de aur), Răzvan Martin, Roxana Cocoș, Gabriel Sîncrăian, Rareș Dumitrescu (scrimer medaliat cu argint la jocurile olimpice), Ronald Gavril (boxer din echipa Mayweather Promotions), Carla Esparza (luptătoare din circuitul UFC) și
(multiplu campion mondial la BJJ).
Virgil Pruteanu este chiropractician avizat de Ordinul Practicienilor de Medicină Complementară din România și certificat internațional de către Institutului Ackermann din Suedia. Și-a descoperit pasiunea pentru arta vindicării încă de mic, cu ocazia practicării artelor marțiale. Nu este de mirare că anumite metode de terapie aplicate de acesta sunt considerate ca fiind o formă de artă în anumite părți ale globului.
Cei peste 17 ani în care a învățat diverse practici terapeutice de la maeștri de pe trei continente și a tratat mii de persoane nu au fost trecute cu vederea: în anul 2020, Terapia Virgil Pruteanu a primit „Premiul special pentru inovații în sănătate” în cadrul galei „Topul național al firmelor private din România”.
Programele online propuse de Virgil Pruteanu au fost conceput pentru a elimina cât mai rapid durerile din confortul propriei locuințe. Puteți găsi mai multe detalii despre programele de exerciții ale apreciatului chiropractician pe site-ul pruteanuonline.com.
Alte Sporturi
Numeroasele utilizări ale soluțiilor de ambalare din plastic!
27/11/2022 LA 14:02
Alte Sporturi
De ce este recomandată trecerea la un sistem propriu de panouri fotovoltaice?
26/11/2022 LA 14:04