Nu trebuie să zâmbești amar și să îți spui că a trecut copilăria. Visele devin de multe ori realitate, iar acest lucru depinde doar de noi. Prin urmare, ce părere ai dacă ți-am propune să faci primul pas pentru îndeplinirea acestuia, și să urmezi niște cursuri de navigație.

Aventura te așteaptă

Deja simți cum în tine se simt fiorii din copilărie. Chiar așa! De ce să nu încerci să ieși din zona de confort și să faci ceva care îți face plăcere? Nu se știe niciodată ce îți oferă viața, iar pentru a fi pregătit pentru unele dintre ele, poți să le vii în întâmpinare. Nu ar fi fantastic să pornești într-o expediție pe Marea Neagră? Sau măcar să închiriezi o șalupă și să descoperi frumusețea sălbatică a Deltei Dunării, fără să mai depinzi de ghizii și pescarii din zonă? Totul ar fi mult mai simplu, iar pentru aceasta trebuie, printre alte, să urmezi cursuri de navigatie de la Skipperacademy.ro.
Alte Sporturi
"Midnight Poker TV Show", show-ul cu care 888poker își răsfață jucătorii, revine cu 12 noi ediții
ACUM 20 ORE

Devino și tu un skipper

Deși pare destul de complicat, să știi că nu este deloc dificil să devii un skipper. Mai greu a fost poate să îți iei permisul auto, dacă ne permiți această glumă. Tot ce trebuie să faci este să urmezi cursurile, nu uita de practică, dai examen, primești diploma și… în mare cam atât. De acum ai toată libertatea să îți transformi visul din copilărie într-o realitate a vieții de adult. Evident, cu cât vei exersa mai mult, cu atât vei deveni mai bun, dar nu mai era nevoie să îți amintim și de acest aspect, nu-i așa?

O vacanță pe mare înseamnă perfecțiune

Pentru cei care au acest ”microb”, o vacanță pe mare este simulară cu perfecțiunea. De fapt, oricât de multă experiență ai avea, te vei convinge rapid că nicio ieșire în larg nu se compară cu alta. Ai parte de fiecare dată de noi și noi experiențe, și cu fiecare clipă simți că aceasta este menirea ta. Asemenea adevăraților lupi de mare aștepți cu nerăbdare următoarea escapadă și provocările pe care aceasta ți le va oferi.

Descoperă o lume fascinantă

Pentru cei care nu știu încă dacă acesta este drumul pe care trebuie să meargă, vom încerca să prezentăm, pe scurt, de ce trebuie ca măcar o dată în viață să lași formalismul la o parte și să pornești într-o aventură pe mare, cu tine drept skipper.

Cel mai mare loc de joacă din lume

După cum spuneam ceva mai sus, fascinația pentru navigație pornește din copilărie, de când citeai ”Căpitan la 15 ani” sau ”Toate pânzele sus”! Ei bine, marea poate fi, atunci când știi cum să ți-o supui, cel mai mare loc de joacă din lume. Cu ajutorul permisului de navigare poți circula oriunde vrei tu, dar o călătorie pe mare nu se compară cu absolut nicio altă experiență. Poți porni într-o călătorie solitară, sau îi poți avea alături pe cei dragi, membri ai familiei sau prieteni.

Căpitanul propriei ambarcațiuni

Nimic nu se compară cu sentimentul pe care îl ai atunci când realizezi faptul că ești căpitanul propriei ambarcațiuni. Nu contează că este vorba despre un velier, o barcă cu motor sau orice altă ambarcațiune, sentimentul este același: o combinație între mândrie, responsabilitate și libertate. Crede-ne pe cuvânt, este pur și simplu fanstatic!

O experiență unică

Adori să încerci ceva nou, și nu ești genul de persoană care să fie mulțumit de o existență oarecum monotonă? Iubești senzația pe care o ai atunci când adrenalina îți invadează organismul? Atunci este obligatoriu să urmezi cursuri de navigație și apoi să le pui în practică. Nicio ieșire pe mare, ocean, lac, râu, fluviu, ce mai vrei tu, nu se compară cu cealaltă. Chiar și în condițiile în care navighezi pe aceleași ape, rute, de fiecare dată vei găsi ceva nou, și parcă de an la an se mai schimbă câte ceva.

Timp petrecut cu familia sau prietenii

O călătorie pe mare sau pe orice altă apă, cu o ambarcațiune, este o experiență unică, și de care te poți bucura alături de familie și prieteni. Și, cu riscul de a părea oarecum duri, poate fi și o vacanță de neuitat la preț redus, deoarece puteți împărți cheltuielile. Dar, revenim, va fi cea mai frumoasă excursie la care ați participat și, cine știe, poate deveni o frumoasă tradiție. Dacă lucurile merg din ce în ce mai bine, poți organiza mici excursii cu doritorii de senzații tare, care să devină o sursă suplimentară de venit pentru tine.

Relaxare și solitudine

După lunile grele de la serviciu, simți nevoia să te destinzi puțin, să evadezi din această lume plină de cifre și planuri. Și nu există metodă mai bună de a te deconecta, relaxa, decât printr-o perioadă petrecută pe o ambarcațiune. Până și timpul pare că se scurge altfel aici, și nu contează dacă ești la cârmă sau te relaxezi într-un hamac. Cât despre peisaje, nu mai putem adăuga că este obligatoriu să le surprinzi și în câteva fotografii memorabile.

Departe de tehnologie

Nu mai concepem viața fără telefoane mobile, tablete și alte gadget-uri. Este timpul însă să mai scăpăm de ele, iar o astfel de experiență te va face să uiți pentru câteva momente de ele. Închide telefonul, lasă rețelele sociale deoparte, și privește în jur. Ascultă pescărușii, valurile și liniștea. Lasă-i sufletului prilejul să se redescopere. Privește natura și bucură-te de măreția ei. Simte mirosul specific și apoi savurează o porție delicioasă de pește proaspăt. Mai este nevoie de ceva?
Alte Sporturi
NetBet, primul cazino licențiat în Romania, anunță un nou Pachet de Bun Venit în 2022
20/01/2022 LA 22:03
Alte Sporturi
Te pot găsi clienții? Adăugați-vă afacerea gratuit pe o hartă folosită de milioane de utilizatori
19/01/2022 LA 12:28