Această transformare ajută la pătrunderea mai adâncă în celulele pielii și la eliminarea tuturor impurităților.
După utilizarea produselor cosmetice decorative https://makeup.ro/brand/214563/, nu este suficient doar să vă clătiți fața cu apă, pentru a îndepărta eficient toate reziduurile cosmetice. Uleiul hidrofil pătrunde în celule și dizolvă machiajul persistent. Elementele naturale din compoziție îngrijesc în mod activ pielea, hidratând-o și hrănind-o.
Producătorii adaugă adesea alte ingrediente pentru a spori proprietățile îngrijitoare, cu accent pe eliminarea problemelor pielii inflamate sau combaterea semnelor îmbătrânirii.
Alte Sporturi
NetBet, primul cazino licențiat în Romania, anunță un nou Pachet de Bun Venit în 2022
20/01/2022 LA 22:03
Acest produs versatil poate fi utilizat cu succes ca înlocuitor pentru șampon, gel de duș, produse de igienă intimă sau ca activator pentru creșterea genelor și sprâncenelor. Cu toate acestea, nu uitați că trebuie spălat cu multă apă caldă.
Compoziția uleiului are la bază 3 faze:
  • Ulei vegetal (1 sau un complex): migdale, semințe de struguri, jojoba, unt de shea și altele. Această componentă reprezintă până la 90% din volumul total.
  • Polisorbatul (emulgator) este un agent tensioactiv responsabil pentru transformarea uleiului în lapte.
  • Componentele de îngrijire ale amestecului nu sunt întotdeauna aceleași, deoarece mărcile asiatice și europene au favoritele lor în ceea ce privește îngrijirea. Creațiile lor pot avea tot felul de proprietăți suplimentare: nutriție, hidratare, efect de ridicare, curățare, utilizând diverse vitamine, acizi de fructe și extracte de plante. Dacă primele două componente sunt obligatorii pentru orice produs de acest tip, atunci cea de-a treia categorie variază în funcție de preferințele producătorului - ele sunt adăugate suplimentar, pentru a spori eficiența.
Cum funcționează uleiul hidrofil
Uleiul este ideal pentru toate tipurile de piele, eliminând în mod eficient toate problemele existente:
  • Oferă hidratare pielii mixte;
  • Ameliorează peelingul și hrănește cu substanțe utile tenul uscat;
  • În prezența componentelor adecvate, încetinește procesul de îmbătrânire a pielii mature;
  • Echilibreaza excesul de sebum, în cazul pielii grase;
  • Micșorează porii dilatați, reducând pătrunderea impurităților externe.
  • Pentru a simți efectul uleiului hidrofil, sunt suficiente doar 2-3 picături, astfel încât produsul va rezista mult timp chiar și cu utilizarea zilnică.
Cum să utilizați corect uleiul hidrofil atunci când vă spălați fața
Nu sunt necesare dispozitive speciale și discuri pentru utilizare. Aplicați 2-3 picături de ulei hidrofil și distribuiți ușor în palme, apoi curățați fața cu mișcări ușoare de masaj. Este deosebit de import să acordați atenție zonelor cu probleme: aripile nasului, fruntea, bărbia, ridurile pronunțate. După câteva minute, veți observa că textura produsului devine asemeni laptelui și va absorbi eficient toate impuritățile de la suprafața tenului. Clătiți amestecul rezultat cu apă caldă sau cu ajutorul unui disc de bumbac.
Hidrofilul este de obicei introdus în procesul zilnic de curățare a pielii: îndepărtează machiajul și pregătește pielea pentru aplicarea produselor de îngrijire a pielii.
Alte Sporturi
Te pot găsi clienții? Adăugați-vă afacerea gratuit pe o hartă folosită de milioane de utilizatori
19/01/2022 LA 12:28
Alte Sporturi
Suplimente alimentare pentru libido și viața sexuală
12/01/2022 LA 18:22