Este o perioadă excelentă pentru iubitorii sportului și al pariurilor, cu meciuri în campionatele interne, runde de Champions League, Europa League și Conference League, semifinale și finala Nations League, calificări la CM 2022, baschet în Euroliga și NBA, tenis la Indian Wells și multe altele.
Astfel, săptămână de săptămână, următoarele premii vor ajunge la 21 de norocoși clienți ai operatorului de jocuri de noroc online: o mașină Audi A4, un premiu cash de 5.000 RON, un premiu cash de 3.000 RON, 7 premii a câte 1.000 RON bani la pariuri și 11 premii a câte 500 RON bani la pariuri.
Extragerile premiilor programate în cadrul campaniei Unibet cu autoturisme Audi se vor desfășura în prima zi de vineri de după săptămâna eligibilă (8, 15, 22 și 29 octombrie, 5, 12, 19 și 26 noiembrie). În ansamblu, sunt puse în joc așadar nu mai puțin de 8 mașini Audi A4, alături de multe alte premii consistente - cash, fonduri pentru pariuri și rotiri la sloturi.
Alte Sporturi
Eduard Novak, mesaj special pentru români de Ziua Națională: "Pentru cei care cunosc munca grea!"
01/12/2022 LA 14:29

Cum se poate participa la campania de toamnă Unibet

Clienții Unibet sunt deja obișnuiți cu mecanismul unor astfel de campanii speciale. Participarea este foarte simplă și nu presupune costuri în sine, dincolo de rulajele la jocurile eligibile. Astfel, pasul 1, esențial pentru participare, este înscrierea formală în campanie, în contul de client. Ulterior, în funcție de rulaj, în condițiile campaniei, se alocă în mod automat tichete pentru tragerile la sorți săptămânale.
La fiecare 50 RON plasați la pariuri sportive, de vineri până joi, se primește un tichet pentru tragerea la sorți. De asemenea, se obțin tichete și pentru 50 RON rulați la sloturile din cazino sau la jocurile cu dealer real din Live Cazino Unibet. Se pot acumula oricât de multe tichete pentru fiecare săptămână de promoție. Totul se face simplu și suplimentează astfel plăcerea jocului pentru pasionații de pariuri online și cazino online.
Partea frumoasă este cu sunt destul de simple condițiile de generare a tichetelor. Sunt eligibile pariurile cu cota totală minim 1.40 la pariuri sportive și mizele de cel puțin 0.50 RON plasate în jocurile de cazino. Evident, generează rulaj eligibil doar pariurile cu mize reale plasate după înscrierea la promoție, live sau pre-meci. Se poate participa la campanie cu orice pariuri sportive live și pre-meci, pe orice evenimente, precum și cu jocul la orice sloturi sau mese din live cazino.

Extra beneficii garantate pentru clienți

Se poate spune că jocul pe platforma unibet.ro în perioada 1 octombrie 2021 – 25 noiembrie 2021 aduce beneficii triple. Pe de o parte, pariurile sportive și jocurile de cazino pot aduce câștiguri conform mizelor, cotelor și condițiilor de joc, așa cum se poate întâmpla oricând. Apoi, rulajele de 50 RON aduc jucătorilor înscriși în promoție tichete pentru șanse la premii, inclusiv la mașinile Audi A4. Nu în ultimul rând, acești din urmă jucători care au rulaj minim de 50 RON la pariuri online sau / și la cazino online primesc garantat 10 RON la pariuri sau / și 50 de rotiri la slotul 20 Hot Blast pe 0.20 RON.
Premiile cash se acordă fără condiții de rulaj. Cei ce doresc să participe la campanie o pot face atât de dispozitive de tip desktop și laptop, cât și de pe terminale mobile de tip smartphone sau tabletă. Din această vară, aplicațiile de mobil Unibet sunt prezente în Google Play și App Store, astfel că majoritatea posesorilor de telefoane mobile sau tablete se pot bucura de o experiență excelentă la pariuri online din orice loc.
Alte Sporturi
Numeroasele utilizări ale soluțiilor de ambalare din plastic!
27/11/2022 LA 14:02
Alte Sporturi
De ce este recomandată trecerea la un sistem propriu de panouri fotovoltaice?
26/11/2022 LA 14:04