Americanii au uitat de temutul coronavirus. "Odată cu moartea lui George Floyd, nimeni nu se mai îmbolnăveşte acum", spune Ciprian Grosu, multiplu campion la culturism, care locuieşte de 14 ani în Long Island, America.
Sportivul de 35 de ani a povestit că, deşi multe oraşe sunt distruse de unii dintre protestatari, lui nu îi e frică. Are voie să folosească arma în caz de legitimă apărare. Protestarii au însă "preferaţii" lor. Bătrânii, magazinele nepăzite şi poliţiştii sunt victimele sigure, iar coşurile de gunoi de pe străzile din New York au devenit arme albe. Cu toate acestea poliţiştii nu pot face nimic. Sunt doar spectatori.
"Primarul şi guvernatorul New York-ului au dat ordin poliţiltilor să nu atace protestanţii, să îi lase în pace să facă ce vor. Dacă îmi bate cineva la uşă acum, pe stradă sau intră în curte, nu am nici cea mai mică remuşcare să împuşc. Chiar ne-am pregătit pentru un război civil. Toţi au măşti şi nu ştii cine dă în tine, nu ştii cine te împuşcă", a povestit Ciprian Grosu.
Alte Sporturi
De la Unibet, pentru jucători: Cupa României la Poker
09/09/2021 LA 10:15

Polițiștii, umiliți în SUA

Acesta susține că imaginile din America sunt șocante, iar polițiștii trec prin momente extrem de grele.
"Era o femeie la TV acum două zile, au intrat peste ea şi au lovit-o cu pumnii în faţă şi i-au luat din magazin ce avea. Şi a ieşit din magazin şi a întrebat: <Eu nu sunt destul de neagră pentru voi?> Am 6 prieteni în poliţie care sunt distruşi psihic, sunt umiliţi zi de zi, li se spune de nişte copii de 14, 15, 18 ani să îngenuncheze. Asta nu e America, sunt nişte imagini care sunt şocante", a mai povestit sportivul.
În numeroase oraşe din Statele Unite au loc proteste violente faţă de moartea unui bărbat de culoare, George Floyd, care și-a pierdut viața în timp ce era imobilizat de poliţişti în oraşul Minneapolis. Preşedintele Donald Trump a avertizat că ar putea mobiliza membri ai Armatei americane pentru restabilirea ordinii.
Alte Sporturi
5 sporturi eficiente pentru eliminarea stresului
30/08/2021 LA 13:55
Alte Sporturi
Uleiul hidrofil - curățare profundă a tenului
30/08/2021 LA 13:55