Popularitatea pariurilor pe fotbal, desigur, a dus la tot felul de „lecții” în arta pariurilor: tot felul de sfaturi și predicții găsite peste tot pe internet. Trebuie avut în vedere faptul că aceste lecții sunt predate de diverși specialiști care încearcă să-și aducă cunoștințele despre pariuri sportive online în masă.
Linia de pariere pe fotbal include multe opțiuni: pariuri pe rezultat (victoria uneia dintre echipe sau egalitate), pe numărul de goluri, pe diferite handicapuri, pe scorul exact, pe numărul de cornere, galbene, faulturi, șuturi pe poartă, pe marcatori, pe rezultatele primei și celei de-a doua reprize, etc.

Steaua este cel mai faimos club din România

Alte Sporturi
Cazinoul MrBit dă startul distracției la Cupa Mondială din Qatar
IERI LA 09:51
După ce a câștigat Cupa Campionilor Europeni/ vechiul format al actualei competiții UEFA Champions League în 1986, Steaua a devenit primul club din Europa de Est care a câștigat acest trofeu onorific.
In toamna anului acesta în Liga 1, FCSB are de disputat următoarele partide:
  • 03.10 FCSB - Dinamo București
  • 17.10 Academica Clinceni - FCSB
  • 24.10 FCSB - Hermannstadt
  • 31.10 Chindia Târgoviște - FCSB
  • 07.11 FCSB – Botoșani

Analiza înainte de meci: ce trebuie să căutați atunci când alegeți un pariu

Nu există un singur răspuns corect la întrebările despre cum să pariați corect pe fotbal și cum să preziceți rezultatul unei întâlniri de fotbal. Cu toate acestea, va facilita foarte mult sarcina de a colecta toate informațiile necesare înainte de meci.
https://i.eurosport.com/2020/09/19/2889652.jpg
Forma actuală a adversarilor.
La fel ca în cazul oricărui sport, forma actuală a echipelor ar trebui să fie factorul cheie care vă influențează pariul. Pentru a evalua corect forma echipei, cel mai adecvat este să urmăriți ultimele meciuri cu participarea ei.
Istoria confruntărilor față în față.
În mod firesc, conceptul de „adversar incomod” pentru fotbal nu a fost anulat, ceea ce înseamnă că ar trebui să vă familiarizați cu siguranță cu aceste informații.
Lista jucătorilor suspendați sau accidentați.
Principala diferență dintre meciurile de fotbal și meciurile din sporturi individuale este necesitatea unei analize înainte de meci a formațiilor echipelor sau, mai bine zis, a pierderilor suferite de aceste echipe: accidentări, suspendări, boli - toate acestea în considerare trebuie luate în prognoza dvs.
Arbitrul meciului.
În ciuda aparentei inferiorități a acestui factor, ar fi o greșeală să neglijăm analiza stilului de arbitraj. Este important să comparați maniera de joc al echipelor (dur sau curat) cu stilul de arbitraj al arbitrului (englez sau latin). Se întâmplă adesea ca unor echipe să le fie foarte greu să joace partide care au loc sub supravegherea strictă a anumitor arbitri. După ce terminați analiza treceți la pariere pe slotv.ro.
Alte Sporturi
Eduard Novak, mesaj special pentru români de Ziua Națională: "Pentru cei care cunosc munca grea!"
01/12/2022 LA 14:29
Alte Sporturi
Numeroasele utilizări ale soluțiilor de ambalare din plastic!
27/11/2022 LA 14:02