Scenele incredibile au fost înregistrate în capitala Naypyidaw. Femeia, pe numele ei Khing Hnin Wai, își continuă exercițiile în timp ce în spatele ei își face apariția un convoi militar care merge spre parlament.
Ea nu pare să fie conștientă de ce se întâmplă în spatele și își continuă exercițiile. Soldații din spatele ei mergeau pentru a sechestra membrii partidului aflat la guvernare în Maynmar, plănuind astfe o lovitură de stat.
Alte Sporturi
Cazinoul MrBit dă startul distracției la Cupa Mondială din Qatar
IERI LA 09:51
Aung San Suu Kyi, consilierul de stat din Myanmar și liderul de facto al țării, a cerut proteste la scară largă împotriva unei lovituri de stat dată de armată după ce ea, președintele și membri importanți ai partidului aflat la putere au fost reținuți.
Postul de televiziune al armatei a anunțat că armata a preluat controlul țării și a declarat stare de urgență timp de un an, puterea totală revenind generalului Min Aung Hlaing. Armata acuză liderii guvernului de “fraudă” la alegerile generale de anul trecut.
Televiziunea de stat și-a oprit emisia, liniile telefonice și internetul au fost oprite în cel mai mare oraș, Yangon dar și în capitala Naypyidaw iar soldații patrulează străzile. Toate băncile s-au închis.
Alte Sporturi
Eduard Novak, mesaj special pentru români de Ziua Națională: "Pentru cei care cunosc munca grea!"
01/12/2022 LA 14:29
Alte Sporturi
Numeroasele utilizări ale soluțiilor de ambalare din plastic!
27/11/2022 LA 14:02