Scenele incredibile au fost înregistrate în capitala Naypyidaw. Femeia, pe numele ei Khing Hnin Wai, își continuă exercițiile în timp ce în spatele ei își face apariția un convoi militar care merge spre parlament.

Ea nu pare să fie conștientă de ce se întâmplă în spatele și își continuă exercițiile. Soldații din spatele ei mergeau pentru a sechestra membrii partidului aflat la guvernare în Maynmar, plănuind astfe o lovitură de stat.

Alte Sporturi
Ianis Hagi, despre Steven Gerrard: ”Când am ajuns aici, am avut o discuție cu el!”
ACUM 33 MINUTE

Aung San Suu Kyi, consilierul de stat din Myanmar și liderul de facto al țării, a cerut proteste la scară largă împotriva unei lovituri de stat dată de armată după ce ea, președintele și membri importanți ai partidului aflat la putere au fost reținuți.

Postul de televiziune al armatei a anunțat că armata a preluat controlul țării și a declarat stare de urgență timp de un an, puterea totală revenind generalului Min Aung Hlaing. Armata acuză liderii guvernului de “fraudă” la alegerile generale de anul trecut.

Televiziunea de stat și-a oprit emisia, liniile telefonice și internetul au fost oprite în cel mai mare oraș, Yangon dar și în capitala Naypyidaw iar soldații patrulează străzile. Toate băncile s-au închis.

Alte Sporturi
10 sportivi care au intrat în istorie pentru fizicul lor | Uriașii care au uimit lumea sportului
27/01/2021 LA 09:29
Alte Sporturi
A murit Larry King, la 87 de ani! Legendarul om de televiziune era îndrăgostit de sport
23/01/2021 LA 19:15