Scenele incredibile au fost înregistrate în capitala Naypyidaw. Femeia, pe numele ei Khing Hnin Wai, își continuă exercițiile în timp ce în spatele ei își face apariția un convoi militar care merge spre parlament.
Ea nu pare să fie conștientă de ce se întâmplă în spatele și își continuă exercițiile. Soldații din spatele ei mergeau pentru a sechestra membrii partidului aflat la guvernare în Maynmar, plănuind astfe o lovitură de stat.
Alte Sporturi
Cărțile vechi sportive te ajută să treci de la inspirație, la performanță pe teren
12/10/2021 LA 12:59
Aung San Suu Kyi, consilierul de stat din Myanmar și liderul de facto al țării, a cerut proteste la scară largă împotriva unei lovituri de stat dată de armată după ce ea, președintele și membri importanți ai partidului aflat la putere au fost reținuți.
Postul de televiziune al armatei a anunțat că armata a preluat controlul țării și a declarat stare de urgență timp de un an, puterea totală revenind generalului Min Aung Hlaing. Armata acuză liderii guvernului de “fraudă” la alegerile generale de anul trecut.
Televiziunea de stat și-a oprit emisia, liniile telefonice și internetul au fost oprite în cel mai mare oraș, Yangon dar și în capitala Naypyidaw iar soldații patrulează străzile. Toate băncile s-au închis.
Alte Sporturi
De ce este atât de popular jocul de Blackjack?
11/10/2021 LA 14:10
Alte Sporturi
Terapia Virgil Pruteanu, online: programul de exerciții pentru reducerea durerilor la spate
11/10/2021 LA 13:59