Madaliată cu aur la Jocurile Olimpice din 2004 de la Atena, Camelia Potec a luat parte la un mesaj video inițiat de Ministerul Afacerilor Interne cu scopul de a-i determina pe cetățeni să conștientizeze situația gravă creată de pandemia de coronavirus la nivel global. Alături de Potec s-a alăturat și dubla campioană de Grand Slam, Simona Halep.
Miniştrii Culturii, Internelor şi Sănătăţii, dar și cântăreţii Vlad Miriţă, Marcel Pavel şi Irina Rimes, secretarul de stat Raed Arafat se numără și ei printre protagoniştii unui videoclip de conştientizare privind măsurile de prevenţie a răspândirii COVID-19.

Mesajul transmis pe pagina de Facebook a MAI

Alte Sporturi
NetBet, primul cazino licențiat în Romania, anunță un nou Pachet de Bun Venit în 2022
IERI LA 22:03
"Suntem doar nişte oameni... Nu am trecut prin aşa ceva niciodată şi nu ne dorim să mai avem aşa ceva vreodată. Cu încredere, solidaritate, respect şi înţelegere VOM REUŞI! Ne protejăm acum, pentru a trece peste asta... ÎMPREUNĂ!", este mesajul publicat luni noapte pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne alături de montajul video.
Până în acest moment, pe teritoriul României s-au înregistat peste 2000 de infectări cu noul coronavirus și 69 de decese. Un sfert dintre acestea au fost confirmate la Suceava, primul oraș din România intrat de altfel în carantină totală.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alte Sporturi
Te pot găsi clienții? Adăugați-vă afacerea gratuit pe o hartă folosită de milioane de utilizatori
19/01/2022 LA 12:28
Alte Sporturi
Suplimente alimentare pentru libido și viața sexuală
12/01/2022 LA 18:22