Vlad Cazino, primul cazino online românesc, a salutat această inițiativă a celor de la Google și a anunțat public faptul că aplicația sa de mobil poate fi acum instalată mult mai simplu pe dispozitivele cu Android (cele mai multe smartphone-uri și tablete din țara noastră).
Dacă, până în prezent, procedura de descărcare a aplicației Vlad Cazino App pe astfel de telefoane și tablete era mai complicată, căci Google descuraja prezența unor astfel de aplicații de gambling pe bani reali în Play Store, acum, lucrurile sunt mult mai simple pentru fanii Vlad Cazino. Aplicația Vlad Cazino poate fi descărcată la fel ca orice aplicație de Android, fiind verificată și aprobată de Google.
Accesul este permis doar utilizatorilor cu vârsta de cel puțin 18 ani, conform rigorilor Google și legislației din țara noastră, iar acest lucru trebuie să fie specificat și în toate aplicațiile de acest tip.
Alte Sporturi
Te pot găsi clienții? Adăugați-vă afacerea gratuit pe o hartă folosită de milioane de utilizatori
ACUM 7 ORE
Schimbarea politicilor Google în România vine după ce în trecut doar în 4 țări erau permise în Magazin Play aplicații de jocuri de noroc pe mize reale (în Marea Britanie, Franța, Islanda și Brazilia). Acum, țara noastră a fost inclusă pe lista verde Google, alături de alte 14 țări: Australia, Belgia, Canada, Columbia, Danemarca, Finlanda, Germania, Japonia, Mexic, Noua Zeelandă, Norvegia, Spania, Suedia și Statele Unite ale Americii.
Prezența României în această categorie poate fi socotită drept un semn al maturizării pieței de jocuri de noroc online și al interesului foarte mare al utilizatorilor pentru astfel de divertisment pe internet.
Aplicațiile de pariuri sportive și cazino online nu sunt incluse în mod automat de Google în Magazin Play, chiar dacă ne referim la operatori licențiați pe piața locală, așa cum este și Vlad Cazino (licență pe termen lung - până în 2026 - acordată de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc). Vlad Cazino a aplicat pentru verificarea aplicației sale de către Google, trecând toate testele necesare - o procedură riguroasă prin care corporația americană se asigură că pune la dispoziția utilizatorilor de Android doar aplicații sigure și legale 100% într-un domeniu sensibil, cel de gambling cu mize reale.
Posesorii de smartphone-uri și tablete cu Android pot beneficia acum de toate facilitățile Vlad Cazino în aplicația mobilă, extrem de simplu. Descărcarea și instalarea Vlad Cazino App se face rapid din Play Store, la fel ca în cazul altor aplicații din orice alt domeniu. În funcție de preferințele utilizatorului și de versiunea de Android care este instalată, se poate alege autentificarea permanentă în aplicație, fără a mai trece mereu numele de utilizator și parola contului.
https://i.eurosport.com/2021/06/09/3149408.jpg
Vlad Cazino App este tot mai intens folosită de clienții cazinoului online, căci este foarte bine optimizată pentru divertisment pe mobil și poate fi accesată instant dacă este instalată pe telefon sau tabletă - dispozitivele mai noi permit și conectare cu amprentă. Utilizatorii pot să se distreze la peste 850 de sloturi de la cei mai populari producători de conținut pentru cazino, așa cum sunt Euro Games Technology (EGT), Novomatic, Pragmatic Play, NetEnt, Play’n GO, Microgaming, Quickspin, Yggdrasil, Nextgen, Williams Int., Relax Gaming.
Vlad Cazino App pune la dispoziția clienților și o secțiune de live casino foarte ofertantă, cu jocuri de cea mai bună calitate de la Evolution Gaming și Pragmatic Play: mese de ruletă, mese de blackjack și de baccarat - joc ce prinde din ce în ce mai mult și în țările europene.
Cei ce preferă bingo sau poker au, de asemenea, parte de conținut dedicat: bingo online cu mize reale și turnee Sit & Go Jackpot Poker Hiper-Turbo, de 3 jucători, cu premii de până la 1.000 de ori mai mari decât prețul biletului de intrare. Evident, campaniile promoționale marca Vlad Cazino pot fi și ele accesate din aplicație, la fel și istoricul tranzacțiilor sau datele personale.
Mai mult decât atât, ai posibilitatea de a seta genul de notificări pe care să le primești pe device-ul tău.
Alte Sporturi
Suplimente alimentare pentru libido și viața sexuală
12/01/2022 LA 18:22
Alte Sporturi
Predicţiile eurosport.ro pentru cele mai importante competiţii sportive din 2022
01/01/2022 LA 20:13