Este vorba despre o campanie derulată între 1 februarie și 29 martie 2022, în cadrul căreia se oferă inclusiv o rulotă McLouis Nevis 281, Model 2022, Automatik, Solar, Winter în valoare de 80.000 euro. Există multe alte premii oferite săptămânal pe perioada promoției, câte 250 de premii la 4 dintre extrageri și câte 500 de premii la alte 4 extrageri unde fondul de premiere se dublează.
Pe lângă marele premiu, în cadrul noii campanii care rulează deja pe www.vladcazino.ro se acordă săptămânal cel puțin 35.000 RON fonduri cu rulaj, 10.000 de rotiri la sloturi și 50 de vouchere x 20 RON la bingo. Cele 8 extrageri sunt programate în fiecare zi de marți. Cei ce iubesc distracția la sloturi, live casino sau bingo și care participă la campania Vlad Cazino au șansa de a câștiga un premiu pe săptămână, dar mai multe pe perioada campaniei.
Sistemul de participare presupune înscrierea formală în promoție, apoi jucătorul primește un tichet la extrageri pentru fiecare 30 RON rulați la sloturi, mesele de ruletă, blackjack, baccarat din live cazino sau în camerele de bingo.
Alte Sporturi
Cum îi motivezi pe copii să practice un sport și să aibă o viață activă
IERI LA 14:03
De menționat că absolut toate tichetele generate pe durata campaniei intră în joc și la Marea Finală, la care se acordă marele premiu - super rulota McLouis Nevis 281, Model 2022, de 80.000 de euro. Se pot acumula oricât de multe șanse la extrageri, pentru că tichetele sunt oferite în număr nelimitat, la fiecare îndeplinire a condiției de rulaj de 30 RON.
"Nu-i așa că ai visat dintotdeauna să îți iei lumea în cap și să pleci în cea mai formivlabilă aventură din viața ta? Acum poți să îți îndeplinești visul pentru că la cea mai șmecherifică promoție a anului poți câștiga o casă pe patru roți ultra-dotată sau o parte din celelalte premii. Și asta nu e tot! În patru săptămâni din promoție vor avea loc „Extrageri duble”, la care fondul de premiere va fi dublu - 70.000 RON bani cu rulaj, 20.000 rotiri la Gemix 2 și 200 vouchere Bingo", menționează vampirul Vlad, personajul imaginar gazdă a platformei Vlad Cazino.
Nu este prima campanie de acest fel derulată de Vlad Cazino. De altfel, cazinoul online surprinde mereu publicul cu asemenea inițiative originale, cu fel de fel de premii ieșite din rutina campaniilor derulate în mod obișnuit de companii. Nu cu mult timp în urmă, Vlad Cazino a derulat o altă campanie în cadrul căreia marile premii au constat în motociclete Harley Davidson customizate de ambasadorii de brand - actorii de stand-up comedy Micutzu și Cătălin Bordea.
În actuala campanie O casă pe 4 roți și alte premii șmecherifice, Bordea este în prim-plan în vizualul afișat pe website. Cei doi actori de stand-up comedy sunt mereu alături de fanii Vlad Cazino, anul trecut implicându-se chiar în asocierea cazinoului online cu distracția de proporții de la festivalul de muzică UNTOLD. Vlad Cazino este un proiect Kindred Group, operator internațional de succes în domeniul jocurilor de noroc online, prezent în România inclusiv cu un alt brand foarte popular, Unibet.
Alte Sporturi
Cele mai bune sloturi cu tematică Western!
16/05/2022 LA 11:06
Alte Sporturi
Messi, cele mai mari câştiguri din sport în ultimul an. Locul 1 din 2021 nu mai intră în TOP 10
13/05/2022 LA 08:29