În Irlanda este ca în România, stare din urgență pentru a preveni răspândirea infectărilor cu COVID-19. În Irlanda, numărul oamenilor infectați a depășit 2400, iar numărul morților a ajuns la 36.

Campionul din UFC, Conor McGregor a făcut un apel la Guvern să trimită Armata pe străzi pentru a-i opri pe oameni!

Arte Marţiale Mixte
Record în UFC: 445 de lovituri în 5 runde! Holloway a lovit o dată la fiecare 2 secunde în runda 4
ACUM 4 ORE
Dacă nu vă dați seama după reguli se dispută joc, nu puteți să-l câștigați! Suntem deja în mijlocul jocului, dar avem nevoie de reguli foarte stricte pentru a trece de această perioadă foarte grea. Armata poate mobiliza 15 mii de militari. Ei trebuie să ajungă pe străzi! Trebuie făcut totul pentru a opri acest virus!

Campionul UFC Conor McGregor face un apel la irlandezi pentru a se feri de coronavirus

Conor McGregor a contribuit cu 1 milion de euro pentru ca spitalele din Dublin să beneficieze de echipamente medicale în acestă perioadă extrem de grea.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Arte Marţiale Mixte
Benny Adegbuyi, copleșit de reacțiile românilor: ”Unii s-au pus în genunchi să se roage!”
21/12/2020 LA 12:49
Arte Marţiale Mixte
Daniel Ghiță, reacție uluitoare după super-victoria lui Benny Adegbuyi. De ce ar fi învins, de fapt
20/12/2020 LA 18:15