Benny Adegbuyi - Badr Hari este superlupta finalului de an în MMA. Cei doi se înfruntă sâmbătă seară, de la ora 22:00, în Gala Glory 76.
După o pauză de un an și o lună, românul Benny revine în ring, dar pleacă având a doua șansă. De această părere este și Daniel Ghiță, care nu a uitat de conflictul cu Adegbuyi.
"Toată lumea mă întreabă pe cine susțin eu în lupta lui Badr? Sunt lupătător de elită în kickboxing și niciodată nu am fost un ipocrit. Și am spus lucrurilor pe nume, așa cum sunt. Eu și Badr Hari ne-am respectat și ne respectăm reciproc, ca adevărații luptători! Adversarul de azi, pe vremea ITS Showtime sau K1, nu trecea de calificări.
Arte Marţiale Mixte
Alin Chirilă - viața unui luptător MMA. De la a nu avea nimic la a titlul de campion european MMA
04/09/2021 LA 16:19
Unicul TKO al lui Rico (n.r. Verhoeven, actual partener de antrenament al lui Benny) din întreaga carieră sportivă a fost împotriva lui, dar să nu uităm că l-a bătut Jamal când acesta avea o mână ruptă din prima luptă. Jamal a bătut trei luptători Glory cu o singură mână. Adevărații sportivi nu apreciază show-ul, ci luptele adevărate. Vorbesc de divizia greilor, care nu mai există la ora actuală", a scris Daniel Ghiță, pe pagina sa de Facebook.

Daniel Ghiță îi ține pumnii lui Badr Hari

În avancronica meciului din această seară, programat la Rotterdam, Ghiță a explicat care sunt atu-urile lui Badr Hari și a explicat de ce îl va susține pe acesta.
"Badr Hari are explozie, viteză și multă forță. Fără niciun dubiu, favoritul meu este Badr Hari, ca sportiv, luptător și ca om. Pentru că noi suntem adevărați luptători și știm ce înseamnă să pornești de jos, să lupți toată viața, să ajungi sus prin muncă, nu prin show", a mai scris Ghiță.
Arte Marţiale Mixte
Lovitură pentru UFC! Dana White a dezvăluit cât va lipsi Conor McGregor după accidentarea groaznică
15/07/2021 LA 15:44
Arte Marţiale Mixte
Khabib Nurmagomedov a refuzat o ofertă de 100.000.000 de dolari. Explicațiile acestuia
27/05/2021 LA 08:18