Benny Adegbuyi - Badr Hari este superlupta finalului de an în MMA. Cei doi se înfruntă sâmbătă seară, de la ora 22:00, în Gala Glory 76.

După o pauză de un an și o lună, românul Benny revine în ring, dar pleacă având a doua șansă. De această părere este și Daniel Ghiță, care nu a uitat de conflictul cu Adegbuyi.

Arte Marţiale Mixte
Record în UFC: 445 de lovituri în 5 runde! Holloway a lovit o dată la fiecare 2 secunde în runda 4
IERI LA 15:15

"Toată lumea mă întreabă pe cine susțin eu în lupta lui Badr? Sunt lupătător de elită în kickboxing și niciodată nu am fost un ipocrit. Și am spus lucrurilor pe nume, așa cum sunt. Eu și Badr Hari ne-am respectat și ne respectăm reciproc, ca adevărații luptători! Adversarul de azi, pe vremea ITS Showtime sau K1, nu trecea de calificări.

Unicul TKO al lui Rico (n.r. Verhoeven, actual partener de antrenament al lui Benny) din întreaga carieră sportivă a fost împotriva lui, dar să nu uităm că l-a bătut Jamal când acesta avea o mână ruptă din prima luptă. Jamal a bătut trei luptători Glory cu o singură mână. Adevărații sportivi nu apreciază show-ul, ci luptele adevărate. Vorbesc de divizia greilor, care nu mai există la ora actuală", a scris Daniel Ghiță, pe pagina sa de Facebook.

Daniel Ghiță îi ține pumnii lui Badr Hari

În avancronica meciului din această seară, programat la Rotterdam, Ghiță a explicat care sunt atu-urile lui Badr Hari și a explicat de ce îl va susține pe acesta.

"Badr Hari are explozie, viteză și multă forță. Fără niciun dubiu, favoritul meu este Badr Hari, ca sportiv, luptător și ca om. Pentru că noi suntem adevărați luptători și știm ce înseamnă să pornești de jos, să lupți toată viața, să ajungi sus prin muncă, nu prin show", a mai scris Ghiță.

Arte Marţiale Mixte
Benny Adegbuyi, copleșit de reacțiile românilor: ”Unii s-au pus în genunchi să se roage!”
21/12/2020 LA 12:49
Arte Marţiale Mixte
Daniel Ghiță, reacție uluitoare după super-victoria lui Benny Adegbuyi. De ce ar fi învins, de fapt
20/12/2020 LA 18:15