Benny Adegbuyi a câștigat marele meci cu Badr Hari la Glory 76

Benjamin Adegbuyi (35 de ani) a câștigat primul său meci după o pauză de un an și o lună. Românul a învins prin K.O. pe Badr Hari în trei runde la gala Glory 76 în Olanda.
  • Ritgers a câștigat campionatul Glory la categoria grea, în a patra luptă a serii. Urmează duelul dintre Benny și Badr Hari.
Arte Marţiale Mixte
Aleksandr Pisarev a încetat din viață, la 33 de ani. Rușii cred că a fost otrăvit
02/11/2022 LA 12:59
  • S-a încheiat și a treia luptă. Doumbe a reținut titlul welterweight.
  • S-a terminat și a doua luptă. Nordine Mahieddine l-a învins pe Antonio Plazibat după o luptă strânsă care a necesitat și a patra rundă, Mahieddine îl va înfrunta în finala turneului la categoria grea pe Levi Rigters.
  • Prima luptă s-a încheiat! Levi Rigters l-a învins pe Marciano Bhagwandass prin knockout în runda a doua și a avansat în finala turneului la categoria grea.

Preshow-ul s-a încheiat. A început Gala Glory 76

UPDATE. Badr Hari a testat ringul înainte de meciul cu Benny

Deliciu pentru fanii MMA: Benjamin "Benny" Adegbuyi (35 de ani) revine în ring după o pauză de un an și o lună, în Gala Glory 76. Sportivul român cu 34 de victorii și doar 6 înfrângeri în MMA a reușit o victorie prin decizie unanimă în fața lui D’Angelo Marshall la ultima sa luptă oficială. Adversarul său, "Bad Boy" Badr Hari vine după o înfrângere prin KO tehnic în fața campionului Rico Verhoeven, din decembrie 2019. Marocanul s-a accidentat atunci la picior, după ce dominase lupta.

Benny Adegbuyi - Badr Hari: Cine transmite lupta

Benny Adegbuyi - Badr Hari, din Gala Glory 76, este transmis în România doar online, pe platforma online Sport Extra, anunță Pagina de Media. Meciul este disponibil în sistem pay-per-view, pentru 12,99 euro.

Benny Adegbuyi - Badr Hari: Cotele înaintea meciului

Marocanul Badr Hari este dat favorit de casele de pariuri, având o cotă la victorie de 1,20. De partea cealaltă, Benny Adegbuyi are cotă 4 de a se impune, scrie gsp.ro.

Ce spune Benny Adegbuyi despre lupta cu Badr Hari

E normal să am emoții, am avut la fiecare meci cu marii luptători, dar emoțiile pentru mine sunt constructive. Sincer, eu chiar cred că e cel mai important meci de kick-boxing pe care l-a avut un luptător român. Chiar dacă Badr Hari nu e actualul campion mondial, e cel mai cunoscut campion din lume și cel mai important.

Pronosticurile date de Benny Adegbuyi și Badr Hari

  • Benny Adegbuyi: "Îl fac KO în runda a doua"
  • Badr Hari: "El nu va apuca runda secundă"
Arte Marţiale Mixte
Succes spectaculos pentru Negumereanu în UFC 227
31/07/2022 LA 07:06
UFC
Negumereanu a ajuns la 3 victorii consecutive după ce l-a învins pe Kennedy Nzechukwu în UFC 272
06/03/2022 LA 08:21