”Îmi imaginez cât de tare îl dureau pe el mâinile și genunchii la cât am dat eu low-kickuri și picioare, atunci mă gândeam că s-ar putea din cauza durerilor să nu se mai ridice, dar eram pregătit să termin treaba și dacă se ridica”, a declarat Benny.

”A fost o bucurie imensă, a fost un răgnet cu mâinile sus, un răgnet de bucurie, primul lucru care mi-a venit în cap au fost fiul meu și soția mea, se și vede, am zis că îi iubesc pe cameră pentru că lupt și pentru ei.

Arte Marţiale Mixte
Record în UFC: 445 de lovituri în 5 runde! Holloway a lovit o dată la fiecare 2 secunde în runda 4
IERI LA 15:15

Evident, fiind departe de ei, este un mare sacrificiu, nu toată lumea poate să stea săptămâni și luni departe de familie. Este greu. Să te sune în fiecare dimineață fiul tău și să te întrebe: ”Cât mai ai, tati?” Am ajuns în ultimele cinci zile, număra săracul fiecare zi. Deci pentru ei m-am bucurat cel mai tare”, a povestit Benny.

Benny Adegbuyi, despre reacțiile românilor la succesul său

”Evident, imediat după meci am sunat-o pe soție, am sunat-o pe mama mea, de fapt, m-a sunat mama mea. Sora și soția plângeau, nici nu înțelegeam ce spun. Dar mă bucur foarte tare că am avut un feedback peste așteptările mele”, a declarat luptătorul român.

Mă bucur enorm că am adus o bucurie în inimile românilor, pentru că sunt român și reprezint România. Am primit clipuri cu oameni care și-au rupt tricourile de pe ei, cu oameni care făceau rugăciune când am căzut la pământ. Asta este de ajuns pentru mine, mă face să continui și să încerc să aduc glorie României

„Probabil urmează un meci puternic, de centură, unul cu Verhoeven, care m-a felicitat pentru victoria cu Hari. E posibilă și o revanșă cu Badr, dar să vedem ce va spune și el”, a informat Benny.

Arte Marţiale Mixte
Daniel Ghiță, reacție uluitoare după super-victoria lui Benny Adegbuyi. De ce ar fi învins, de fapt
20/12/2020 LA 18:15
Arte Marţiale Mixte
Anunțul făcut de antrenorul lui Benny Adegbuyi după ce românul l-a făcut K.O. pe Badr Hari
20/12/2020 LA 15:11