UFC 249 este programat încă să aibă loc pe 18 aprilie, în ciuda epidemiei, iar evenimentul principal al galei ar fi trebuit să fie lupta dintre Khabib Nurmagomedov şi Tony Ferguson. Preşedintele UFC Dana White face tot ce îi stă în putinţă ca UFC 249 să aibă loc în ciuda pandemiei de coronavirus.
Şansele ca lupta dintre Khabib Nurmagomedov şi Tony Ferguson să aibă loc sunt mici, luptătorul din Daghestan aflându-se în izolare în Rusia. Deocamdată, UFC încearcă să îi găsească lui Tony Ferguson un oponent. Autorităţile din Belarus s-au oferit să găzduiască evenimentul. Belarus nu a întrerupt niciun eveniment sportiv în timpul pandemiei de coronavirus. Acolo, au fost confirmate 700 de cazuri de persoane infectate cu COVID-19.

Va organiza Belarus UFC 249?

Arte Marţiale Mixte
Aleksandr Pisarev a încetat din viață, la 33 de ani. Rușii cred că a fost otrăvit
02/11/2022 LA 12:59
Maxim Korolkov, oficial al Federaţiei de Lupte şi MMA din Belarus, a declarat că a pus la dispoziţie mai multe arene unde gala UFC se poate desfăşura, însă propunerea sa a fost încadrată ca ”plan B”.
"Am pus la dispoziţie mai multe arene care pot găzdui UFC. Una dintre ele este Minsk Arena, ce poate primi 15.000 de oameni. Am primit răspuns din partea UFC. Ne-au mulţumit pentru ofertă şi au încadrat propunerea noastră ca plan B. Au deja o arenă pentru acest eveniment. Dana White nu vrea să dezvăluie acest lucru, dar au opţiuni. Ei sunt recunoscători şi iau în considerare propunerea noastră pentru o gală viitoare", a spus Maxim Korolkov, potrivit Sport 24.
Belarus a raportat, luni dimineață, un total de 8 decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus. Numărul cazurilor de infectare ajuns la 560, potrivit Ministerului Sănătăţii de la Minsk. 52 de persoane s-au vindecat. Preşedintele Aleksandr Lukashenko este de părere că epidemia a atins apogeul. Autoritarul lider a calificat pandemia de COVID-29 drept o “psihoză”.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Arte Marţiale Mixte
Succes spectaculos pentru Negumereanu în UFC 227
31/07/2022 LA 07:06
UFC
Negumereanu a ajuns la 3 victorii consecutive după ce l-a învins pe Kennedy Nzechukwu în UFC 272
06/03/2022 LA 08:21