Însă președintele UFC, Dana White, a dezmințit această informație într-o sesiune de întrebări și răspunsuri de pe Twitter. Întrebat de un fan când va reveni Conor McGregor în ring, White a dezvăluit că sunt 2 variante: fie McGregor va lupta anul acesta la Las Vegas, fie va mai aștepta până anul viitor.
”Dacă nu va lupta la Vegas, va lupta în prima parte a anului viitor” a fost răspunsul lui Dana White. Astfel, președintele UFC-ului a desființat ipoteză ca McGregor va fi în ring la Dublin. Însă în acel weekend are loc UFC 245 la Las Vegas.
McGregor n-a mai luptat din octombrie 2018 de la înfrângerea cu Nurmagomedov și a anunțat că se retrage în luna martie, pentru ca apoi să revină asupra decizie.
Arte Marţiale Mixte
VIDEO | K.O. brutal la categoria supergrea! 'Bombardierul', trimis la podea după doar 18 secunde
25/10/2021 LA 05:37

Viitorul adversar

Conor McGregor a suferit o înfrângerea grea la ultimul meci din UFC iar revanșa cu Khabib Nurmagomedov nu este, momentan, plauzibilă. Justin Gaethje părea varianta cea mai probabilă, însă acesta a suferit o accidentare serioasă la un antrenament.
Astfel, Dustin Poirier pare favorit la meciul cu McGregor. Irlandezul este și cu ochii pe marele meci de la UFC 244. Nate Diaz, cel cu care s-a luptat deja de 2 ori, are meci împotriva lui Jorge Masvidal, cel care reușea în luna iulie cel mai rapid KO din istoria UFC, după doar 5 secunde în fața lui Ben Askren.
Arte Marţiale Mixte
Alin Chirilă - viața unui luptător MMA. De la a nu avea nimic la a titlul de campion european MMA
04/09/2021 LA 16:19
Arte Marţiale Mixte
Lovitură pentru UFC! Dana White a dezvăluit cât va lipsi Conor McGregor după accidentarea groaznică
15/07/2021 LA 15:44