Update 24 octombrie: Conor McGregor a anunțat într-o conferință de presă că va reveni în ring în data de 18 ianuarie 2020 la Las Vegas. El nu a anunțat și viitorul adversar.
Știrea inițială
Unul dintre cei mai reprezentativi luptători din artele marțiale mixte, Conor McGregor este gata să revină în ring. Speculațiile legate despre viitorul său în UFC au apărut în ultimele luni iar McGregor le va stopa definitiv într-o conferință de presă care va avea loc joi la Moscova.
Arte Marţiale Mixte
Alin Chirilă - viața unui luptător MMA. De la a nu avea nimic la a titlul de campion european MMA
04/09/2021 LA 16:19
Însă cei de la MMA Junkie scriu că McGregor va fi cu ochii pe duelul de luna viitoare dintre Nate Diaz și Jorge Masvidal. Cu primul dintre aceștia ar fi finalul trilogiei, ambii luptători având câte o victorie.
Dana White, președintele UFC, a stopat speculațiile legate de o posibilă luptă cu Frankie Edgar: "Lui Conor îi place să se lupte și vrea să lupte din nou, dar meciul cu Frankie Edgar nu va avea loc. Edgar este la două clase de greutate sub el. Este într-o poziție diferită, trebuia să se lupte cu Aljamain Sterling înainte de accidentarea acestuia.
Frankie se apropie de finalul carierei și ar putea să ajungă în poziția de a lupta din nou pentru titlu. Așa că o luptă cu Conor nu are niciun sens" a spus Dana White.
Conor McGregor nu a făcut un secret nici din faptul că dorește revanșa cu Khabib Nurmagomedov după lupta lor de la UFC 229, încheiată de Khabib printr-o manevră de submission.
Arte Marţiale Mixte
Lovitură pentru UFC! Dana White a dezvăluit cât va lipsi Conor McGregor după accidentarea groaznică
15/07/2021 LA 15:44
Arte Marţiale Mixte
Khabib Nurmagomedov a refuzat o ofertă de 100.000.000 de dolari. Explicațiile acestuia
27/05/2021 LA 08:18