În vârstă de 32 de ani, Conor McGregor (32 de ani) a suferit prima înfrângere din carieră prin KO, irlandezul pierzând main event-ul galei UFC 257, duminică dimineață, 24 ianuarie 2021. Cel care l-a pus la pământ pe McGregor a fost americanul Dustin Poirier (32 de ani). Poirier a reușit KO-ul în repriza a doua a evenimentului găzduit de Abu Dhabi.
După o serie excelentă de lovituri cu brațele, Dustin l-a trimis la podea pe Conor cu un croșeu care și-a găsit ținta și care l-a lovit din plin pe irlandez.A fost primul meci jucat de McGregor în UFC după o pauză de un an de zile. De asemenea, este primul KO suferit de irlandez în carieră.Americanul a bifat victoria cu numărul 27 a carierei, 13 dintre acestea fiind prin KO.

Conor McGregor, suspendat timp de șase luni

Arte Marţiale Mixte
Aleksandr Pisarev a încetat din viață, la 33 de ani. Rușii cred că a fost otrăvit
02/11/2022 LA 12:59
În urma luptei din cadrul UFC 257, Conor McGregor a primit o suspendare medicală care se întinde pe durata a șase luni. Conor McGregor a fost extrem de afectat de loviturile în zona gambelor primite din partea lui Dustin Poirier. Luptătorul irlandez a avut nevoie de cârje pentru a se deplasa la conferința de presă de la finalul meciului. Camerele l-au surprins pe McGregor în timp mergea greu, folosind cârjele, prin holul arenei din Abu Dhabi.
Imediat după luptă, McGregor a indicat inactivitatea lui drept motivul pentru care a fost făcut K.O. de Poirier. În orice caz, irlandezul a declarat că e pregătit oricând să revină în octagon. Conor McGregor va trebui însă să aibă răbdare. Luptătorul irlandez nu are voie să aibă nicio luptă de contact timp de 30 de zile din cauza K.O.-ului încasat de la Poirier duminică. McGregor nu poate concura timp de minimum 45 de zile și trebuie să facă dovada cu o radiografie a tibiei și fibulei de la piciorul drept sau riscă să execute suspendarea dictată pe durata a 180 de zile.
Chiar dacă nu are voie să exerseze luptele de contact în compania unui partener de antrenament, irlandezul a revenit în sala de forță la nici 24 de ore de la lupta în care a fost făcut K.O. Poirier, de partea cealaltă, nu are voie să participe la lupte de contact pentru șapte zile, însă e greu de crezut că americanul se va grăbi să revină în octagon. McGregor este decis să obțină revanșa cu adversarul lui de duminică. Irlandezul ar vrea ca lupta să aibă loc în luna mai.
https://i.eurosport.com/2021/01/26/2978974.jpg
Arte Marţiale Mixte
Succes spectaculos pentru Negumereanu în UFC 227
31/07/2022 LA 07:06
UFC
Negumereanu a ajuns la 3 victorii consecutive după ce l-a învins pe Kennedy Nzechukwu în UFC 272
06/03/2022 LA 08:21