„Într-adevăr, oribil! Nu doar că prețurile sunt foarte ridicate la toate articolele, dar acum nu sunt nici de folos. E vorba de măști, viziere, mănuși, ventilatoare, containere de oxigen. Toate au prețuri. E un comportament ridicol, inuman”, a afirmat Conor McGregor.
„Este barbar ce s-a făcut până aici, pe tot parcusul acestei pandemii. Barbar!”, a completat el. Conform informațiilor postului irlandez RTE, echipamentele trimise de China nu sunt conforme privind normele de siguranță și nu sunt astfel eficiente.

McGregor, atac la adresa lui Khabib Nurmagomedov

Arte Marţiale Mixte
VIDEO | K.O. brutal la categoria supergrea! 'Bombardierul', trimis la podea după doar 18 secunde
ACUM 12 ORE
Gala UFC 249 ar fi trebuit să aibă loc în Brooklyn, dar ar putea fi anulată după ce a rămas fără lupta principală. Khabib Nurmagomedov, campionul categorie uşoare, s-a retras din lupta cu Tony Ferguson.
Acest lucru s-a întâmplat după ce a călătorit în Rusia înaintea evenimentului şi, între timp, a fost implementată restricţia pentru călătorii. Conor McGregor îl pune acum la zid pe Nurmagomedov şi spune că el ar fi făcut orice ca să intre în ring.
"Sunt în formă să lupt chiar acum. Când au început toate astea am spus că sunt fericit că nu am o luptă programată. Dacă aş fi avut, aş fi făcut orice ar fi fost necesar să lupt şi să câştig. Atât Tony cât şi Khabib au fost implicaţi într-un joc de găini înainte de luptă, iar Khabib a fost primul care s-a speriat. Scorul retragerilor a devenit 3-2 în favoarea lui Tony. Khabib a fugit din Statele Unite ale Americii înaintea pandemiei. Foarte riscant. Felicitări, Tony", a spus Conor McGregor, pe Twitter.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Arte Marţiale Mixte
Alin Chirilă - viața unui luptător MMA. De la a nu avea nimic la a titlul de campion european MMA
04/09/2021 LA 16:19
Arte Marţiale Mixte
Lovitură pentru UFC! Dana White a dezvăluit cât va lipsi Conor McGregor după accidentarea groaznică
15/07/2021 LA 15:44