„Într-adevăr, oribil! Nu doar că prețurile sunt foarte ridicate la toate articolele, dar acum nu sunt nici de folos. E vorba de măști, viziere, mănuși, ventilatoare, containere de oxigen. Toate au prețuri. E un comportament ridicol, inuman”, a afirmat Conor McGregor.
„Este barbar ce s-a făcut până aici, pe tot parcusul acestei pandemii. Barbar!”, a completat el. Conform informațiilor postului irlandez RTE, echipamentele trimise de China nu sunt conforme privind normele de siguranță și nu sunt astfel eficiente.

McGregor, atac la adresa lui Khabib Nurmagomedov

Arte Marţiale Mixte
Aleksandr Pisarev a încetat din viață, la 33 de ani. Rușii cred că a fost otrăvit
02/11/2022 LA 12:59
Gala UFC 249 ar fi trebuit să aibă loc în Brooklyn, dar ar putea fi anulată după ce a rămas fără lupta principală. Khabib Nurmagomedov, campionul categorie uşoare, s-a retras din lupta cu Tony Ferguson.
Acest lucru s-a întâmplat după ce a călătorit în Rusia înaintea evenimentului şi, între timp, a fost implementată restricţia pentru călătorii. Conor McGregor îl pune acum la zid pe Nurmagomedov şi spune că el ar fi făcut orice ca să intre în ring.
"Sunt în formă să lupt chiar acum. Când au început toate astea am spus că sunt fericit că nu am o luptă programată. Dacă aş fi avut, aş fi făcut orice ar fi fost necesar să lupt şi să câştig. Atât Tony cât şi Khabib au fost implicaţi într-un joc de găini înainte de luptă, iar Khabib a fost primul care s-a speriat. Scorul retragerilor a devenit 3-2 în favoarea lui Tony. Khabib a fugit din Statele Unite ale Americii înaintea pandemiei. Foarte riscant. Felicitări, Tony", a spus Conor McGregor, pe Twitter.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Arte Marţiale Mixte
Succes spectaculos pentru Negumereanu în UFC 227
31/07/2022 LA 07:06
UFC
Negumereanu a ajuns la 3 victorii consecutive după ce l-a învins pe Kennedy Nzechukwu în UFC 272
06/03/2022 LA 08:21