În vârstă de 32 de ani, Conor McGregor (32 de ani) a suferit prima înfrângere din carieră prin KO, irlandezul pierzând main event-ul galei UFC 257, duminică dimineață, 24 ianuarie 2021. Cel care l-a pus la pământ pe McGregor a fost americanul Dustin Poirier (32 de ani). Poirier a reușit K.O.-ul în repriza a doua a evenimentului găzduit de Abu Dhabi.
După o serie excelentă de lovituri cu brațele, Dustin l-a trimis la podea pe Conor cu un croșeu care și-a găsit ținta și care l-a lovit din plin pe irlandez.A fost primul meci jucat de McGregor în UFC după o pauză de un an de zile. De asemenea, acesta a fost primul K.O. suferit de irlandez în carieră.Americanul a bifat victoria cu numărul 27 a carierei, 13 dintre acestea fiind prin K.O.

Conor McGregor, ademenit în WWE după primul K.O. suferit în UFC

Arte Marţiale Mixte
Aleksandr Pisarev a încetat din viață, la 33 de ani. Rușii cred că a fost otrăvit
02/11/2022 LA 12:59
Conor McGregor a fost sfătuit să accepte o mutare senzațională în WWE și, deși decizia îi aparține în totalitate irlandezului, un compatriot al lui este convins că apariția lui McGregor în wrestling este o "chestiune de timp". După înfrângerea dureroasă de duminică, mulți s-au întrebat ce urmează pentru "Notorious" McGregor, însă compatriotul lui Conor, Sheamus, este de părere că McGregor se potrivește perfect în imperiul global al lui Vince McMahon.
https://i.eurosport.com/2021/01/27/2979564.jpg
"Conor a fost ademenit de câteva ori în WWE deja. E încă foarte activ, e un tip care poate câștiga centuri, a reușit multe, așa că eu cred că e tipul de persoană care a încercat mereu lucruri noi. WWE i s-ar potrivi mănușă. În industria asta au venit atât de multe nume mari încât nu ar mira pe nimeni. Floyd Mayweather a venit aici, multe alte celebrități au încercat, este entuziasmant.
Nu cred că ar exista cineva care să ridice din sprânceană dacă McGregor ar veni să lupte în WWE. Cred că în momentul acesta e o chestiune de timp. Dacă va dori să vină alături de mine în WWE, voi fi încântat, ar putea să aibă parte de lupta vieții sale acolo, ar putea încasa câteva lovituri când se așteaptă mai puțin, dar cred că îi place asta, să aibă de unde să se ridice. Despre asta e vorba în WWE", a spus Sheamus pentru Digital Spy.
Arte Marţiale Mixte
Succes spectaculos pentru Negumereanu în UFC 227
31/07/2022 LA 07:06
UFC
Negumereanu a ajuns la 3 victorii consecutive după ce l-a învins pe Kennedy Nzechukwu în UFC 272
06/03/2022 LA 08:21