Arte Marţiale Mixte

Conor McGregor, victorie incredibilă! Irlandezul l-a făcut KO pe Cerrone în numai 40 de secunde

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Mcgregor

Credit imagine: Getty Images

DeCosmin Cioboata
19/01/2020 la 07:56

Conor McGregor a câștigat lupta cu Donald "Cowboy" Cerrone, de la UFC 246, prin knock-out tehnic, după numai 40 de secunde.

McGregor a fost de neoprit în ring, după 15 luni de absență, fără să-i dea vreo șansă lui Cerrone. În lupta din Las Vegas, irlandezul a reușit o serie de 19 lovituri în prima rundă, care l-au trimis pe american la podea.

McGregor a început tare, cu un croșeu de stânga care i-a spart nasul lui Cerrone. Luptătorul poreclit "Cowboy" a încercat să dea rapid replica, dar fără succes. Tot Mcgregor a fost cel care a reușit o lovitură de picior la cap, urmată de e serie incredibilă de pumni, la care Cerrone n-a avut reacție.

Arte Marţiale Mixte

Vladimir Putin i-a promis lui Khabib că tatăl său va avea "cel mai bun tratament medical posibil"

20/05/2020 LA 10:57

Doar 40 de secunde a rezistat luptătorul american în ring, alături de McGregor, care a bifat o performanță unică în UFC: a devenit primul luptător care câștigă prin knock-out la 3 categorii diferite: pană, ușoară și semi-mijlocie.

McGregor: "Am făcut istorie! Mă duc să sărbătoresc"

La finalul luptei din Las Vegas, McGregor s-a aruncat în genunchi, cuprins de emoții. Mai târziu, irlandezul a declarat:

"Am făcut istorie! Sunt primul luptător din UFC care reușește să câștige prin knock-out la 3 categorii diferite. Sunt foarte fericit și mândru de această peformanță. Echipa mea a fost fenomenală, la fel ca și munca depusă la antrenamente.

UFC poate să le acorde unor luptători titluri false, dar ce am reușit eu nu se poate înscena. Îmi place foarte mult această divizie, mă simt excelent aici. Totuși, mai am mult de muncă. Prima oară voi sărbători, apoi mă voi întoarce la antrenamente.", a spus irlandezul după luptă.

80 milioane de dolari a încasat McGregor

De cealaltă parte, Donald Cerrone a recunoscut că încă nu își dă seama ce s-a întâmplat în ring:

"Nu am văzut niciodată ceva asemănător cu loviturile primite în această seară. La un moment dat, mi-am dat seama că va urma să-mi iau o bătaie zdravănă. Asta este, nu plec nicăieri. Voi continua să lupt!", a spus "Cowboy".

În urma victoriei din Las Vegas, Conor McGregor a câștigat 80 de miloane de dolari, iar acum se poate gândi la revanșa în fața lui Khabib Nurmagomedov, promisă de Dana White, președintele UFC, în cazul unei victorii cu Donald Cerrone.

A fost a 22-a victorie reușită de Conor McGregor în UFC.

Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.

Arte Marţiale Mixte

"Mulți oameni pe care îi cunosc au murit" Khabib, devastat de COVID-19. Tatăl său e în stare gravă

19/05/2020 LA 08:08
Arte Marţiale Mixte

Mesajul neașteptat al lui Conor McGregor după ce tatăl lui Khabib a fost plasat în comă

14/05/2020 LA 15:10
Subiecte asemănătoare
Arte Marţiale Mixte
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ultimele știri

Arte Marţiale Mixte

Vladimir Putin i-a promis lui Khabib că tatăl său va avea "cel mai bun tratament medical posibil"

20/05/2020 LA 10:57

Ultimele videoclipuri

Arte Marţiale Mixte

ePremier League: Liverpool - Wolves

00:30:08

Cele mai populare

Tenis

#YouSayWePlay Roland Garros 2009, înfrângerea istorică a lui Rafael Nadal la Paris

22/05/2020 LA 17:37
Vezi mai multe