McGregor a fost de neoprit în ring, după 15 luni de absență, fără să-i dea vreo șansă lui Cerrone. În lupta din Las Vegas, irlandezul a reușit o serie de 19 lovituri în prima rundă, care l-au trimis pe american la podea.
McGregor a început tare, cu un croșeu de stânga care i-a spart nasul lui Cerrone. Luptătorul poreclit "Cowboy" a încercat să dea rapid replica, dar fără succes. Tot Mcgregor a fost cel care a reușit o lovitură de picior la cap, urmată de e serie incredibilă de pumni, la care Cerrone n-a avut reacție.
Doar 40 de secunde a rezistat luptătorul american în ring, alături de McGregor, care a bifat o performanță unică în UFC: a devenit primul luptător care câștigă prin knock-out la 3 categorii diferite: pană, ușoară și semi-mijlocie.
Arte Marţiale Mixte
VIDEO | K.O. brutal la categoria supergrea! 'Bombardierul', trimis la podea după doar 18 secunde
25/10/2021 LA 05:37
https://i.eurosport.com/2020/01/19/2756030.jpg

McGregor: "Am făcut istorie! Mă duc să sărbătoresc"

La finalul luptei din Las Vegas, McGregor s-a aruncat în genunchi, cuprins de emoții. Mai târziu, irlandezul a declarat:
"Am făcut istorie! Sunt primul luptător din UFC care reușește să câștige prin knock-out la 3 categorii diferite. Sunt foarte fericit și mândru de această peformanță. Echipa mea a fost fenomenală, la fel ca și munca depusă la antrenamente.
UFC poate să le acorde unor luptători titluri false, dar ce am reușit eu nu se poate înscena. Îmi place foarte mult această divizie, mă simt excelent aici. Totuși, mai am mult de muncă. Prima oară voi sărbători, apoi mă voi întoarce la antrenamente.", a spus irlandezul după luptă.
https://i.eurosport.com/2020/01/19/2756031.jpg

80 milioane de dolari a încasat McGregor

De cealaltă parte, Donald Cerrone a recunoscut că încă nu își dă seama ce s-a întâmplat în ring:
"Nu am văzut niciodată ceva asemănător cu loviturile primite în această seară. La un moment dat, mi-am dat seama că va urma să-mi iau o bătaie zdravănă. Asta este, nu plec nicăieri. Voi continua să lupt!", a spus "Cowboy".
În urma victoriei din Las Vegas, Conor McGregor a câștigat 80 de miloane de dolari, iar acum se poate gândi la revanșa în fața lui Khabib Nurmagomedov, promisă de Dana White, președintele UFC, în cazul unei victorii cu Donald Cerrone.
A fost a 22-a victorie reușită de Conor McGregor în UFC.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Arte Marţiale Mixte
Alin Chirilă - viața unui luptător MMA. De la a nu avea nimic la a titlul de campion european MMA
04/09/2021 LA 16:19
Arte Marţiale Mixte
Lovitură pentru UFC! Dana White a dezvăluit cât va lipsi Conor McGregor după accidentarea groaznică
15/07/2021 LA 15:44