În vârstă de 32 de ani, Conor McGregor (32 de ani) a suferit prima înfrângere din carieră prin KO, irlandezul pierzând main event-ul galei UFC 257, duminică dimineață, 24 ianuarie 2021. Cel care l-a pus la pământ pe McGregor a fost americanul Dustin Poirier (32 de ani). Poirier a reușit KO-ul în repriza a doua a evenimentului găzduit de Abu Dhabi.
După o serie excelentă de lovituri cu brațele, Dustin l-a trimis la podea pe Conor cu un croșeu care și-a găsit ținta și care l-a lovit din plin pe irlandez.A fost primul meci jucat de McGregor în UFC după o pauză de un an de zile. De asemenea, este primul KO suferit de irlandez în carieră.Americanul a bifat victoria cu numărul 27 a carierei, 13 dintre acestea fiind prin KO.

Conor McGregor, ridiculizat după ce a cerut revanșa cu Dustin Poirier

Arte Marţiale Mixte
Aleksandr Pisarev a încetat din viață, la 33 de ani. Rușii cred că a fost otrăvit
02/11/2022 LA 12:59
McGregor vrea să lupte din nou cu Dustin Poirier, pentru a treia oară în carieră, iar duelul de cinci stele ar urma să aibă loc în luna mai a acestui an. Titlul UFC pentru cateforia ușoară ar urma să fie pus în joc. Nate Diaz l-a ironizat pe Conor McGregor după ce a aflat că irlandezul vrea revanșa cu luptătorul care l-a făcut K.O. Diaz, care a luptat cu McGregor în 2016 de două ori, a ridiculizat această idee a irlandezului.
"Conor McGregor și Dustin Poirier s-au sufocat reciproc acum două zile, iar tipul ăsta (Khabib Nurmagomedov) a fugit și nu a mai vrut nicio luptă, mai ales cu mine. Cum să lupți tu pentru titlu? Sunt aici de 14 ani și nimeni nu poate lupta cu mine așa cum faceți voi. Amuzantă divizia de la categoria ușoară", a fost mesajul lui Nate Diaz, care a trimis săgeți spre luptătorii care vor titlul UFC, deținut în prezent de rusul Khabib Nurmagomedov.
Arte Marţiale Mixte
Succes spectaculos pentru Negumereanu în UFC 227
31/07/2022 LA 07:06
UFC
Negumereanu a ajuns la 3 victorii consecutive după ce l-a învins pe Kennedy Nzechukwu în UFC 272
06/03/2022 LA 08:21