Arte Marţiale Mixte

Efectele pandemiei. Stipe Miocic, campion în UFC, a devenit pompier: ”Nu mă mai antrenez!”

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Stipe Miocic

Credit imagine: Getty Images

DeVlad Dumitrescu
01/05/2020 la 19:33

În afară de faptul că este campionul UFC la categoria grea, Stipe Miocic este şi pompier în Ohio. El se află în prima linie de apărare împotriva pandemiei şi acest lucru îi ocupă momentan tot timpul.

Luptătorul nu se mai antrenează prea mult şi este concentrat pe datoriile sale de pompier.

„Nu sunt îngrijorat pentru nicio luptă. Momentan, sunt îngrijorat de ceea ce se petrece în lume. Luptele nu pleacă nicăieri. Trebuie să scăpăm de ceea ce se întâmplă acum şi să îi facem pe toţi să se simtă din nou în siguranţă pentru a trăi o viaţă normală”, afirmă Stipe Miocic, potrivit MMA Junkie.

Arte Marţiale Mixte

Tatăl lui Khabib a murit după ce s-a infectat cu coronavirus! Conor McGregor a transmis condoleanțe

04/07/2020 LA 08:15

Luptătorul spune că în aceste momente este foarte îngrijorat pentru fiica şi soţia sa: „Este înspăimântător, mai ales cu fiica şi soţia mea. Nu vreau să le expun. În acelaşi timp, pentru asta suntem acolo. Suntem în prima linie. Pompieri, paramedici, asistente, medici, de asta sunt acolo. Ştim că astfel de lucruri se pot întâmpla”.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Arte Marţiale Mixte

Tragedie în lumea sporturilor de contact! A murit tatăl lui Khabib Nurmagomedov

03/07/2020 LA 13:33
Arte Marţiale Mixte

Conor McGregor s-a retras din MMA. Din nou!

07/06/2020 LA 07:55
Subiecte asemănătoare
Arte Marţiale Mixte
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol