Arte Marţiale Mixte

Încă o sportivă a dat România pe Canada: "Lumea să nu mă mai judece"

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Diana Belbiță

Credit imagine: Eurosport

DeCristian Mihala
12/05/2020 la 13:14

Diana Belbiță, singura româncă din UFC, nu avea vreo șansă în România să facă performanță. S-a stabilit în Canada și se felicită pentru decizia de a alege o nouă provocare.

Supranumită "Prințesa Războinică", Diana a fost protagonista unui reportaj realizat de Antena Sport, în care a vorbit despre modul în care s-a adaptat în Canada. Ea s-a stabilit în Hamilton, un orășel în care s-a regăsit, departe de tumultul marilor aglomerații urbane. Acolo, Belbiță se poate concentra exclusiv pe antrenamente, cu gândul că va deveni un star în UFC. Singurul motiv care o face să îi fie puțin dor de România e clima, în Canada fiind mult mai frig.

"Aș prefera ca lumea să nu mă mai judece pentru alegerile pe care le fac, pentru că nu sunt singurul luptător care a plecat din România și a venit în Canada. Despre Canada aș putea spune că e țara în care m-am regăsit. Un singur lucru aș putea spune că nu-mi place în Canada e că e frig", a spus Diana pentru Antena Sport.

Arte Marţiale Mixte

Vladimir Putin i-a promis lui Khabib că tatăl său va avea "cel mai bun tratament medical posibil"

20/05/2020 LA 10:57

Pe perioada carantinei, Diana a avut unde să se antreneze, astfel că e puțin geloasă pe cei care au stat în izolare și s-au odihnit. Belbiță a tras din greu în această perioadă, pentru că MMA-ul s-a reluat deja. Sportiva are deja discuții avansate pentru o nouă luptă, "dar voi anunța doar când totul devine oficial"

"Recunosc, am zile în care aș dormi toată ziua, așa că îi invidiez pe toți cei care stau acasă în timpul carantinei, gătesc tot felul de bunătați, pot să doarmă, să se odihnească. Așa că dacă alții vor ieși grași din carantină, nu o să fie cazul meu. Eu o să fiu din ce în ce mai slabă", a mai spus Diana Belbiță.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Arte Marţiale Mixte

"Mulți oameni pe care îi cunosc au murit" Khabib, devastat de COVID-19. Tatăl său e în stare gravă

19/05/2020 LA 08:08
Arte Marţiale Mixte

Mesajul neașteptat al lui Conor McGregor după ce tatăl lui Khabib a fost plasat în comă

14/05/2020 LA 15:10
Subiecte asemănătoare
Arte Marţiale Mixte
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ultimele știri

Arte Marţiale Mixte

Vladimir Putin i-a promis lui Khabib că tatăl său va avea "cel mai bun tratament medical posibil"

20/05/2020 LA 10:57

Ultimele videoclipuri

Arte Marţiale Mixte

ePremier League: Liverpool - Wolves

00:30:08

Cele mai populare

Tenis

#YouSayWePlay Roland Garros 2009, înfrângerea istorică a lui Rafael Nadal la Paris

22/05/2020 LA 17:37
Vezi mai multe