Supranumită "Prințesa Războinică", Diana a fost protagonista unui reportaj realizat de Antena Sport, în care a vorbit despre modul în care s-a adaptat în Canada. Ea s-a stabilit în Hamilton, un orășel în care s-a regăsit, departe de tumultul marilor aglomerații urbane. Acolo, Belbiță se poate concentra exclusiv pe antrenamente, cu gândul că va deveni un star în UFC. Singurul motiv care o face să îi fie puțin dor de România e clima, în Canada fiind mult mai frig.
"Aș prefera ca lumea să nu mă mai judece pentru alegerile pe care le fac, pentru că nu sunt singurul luptător care a plecat din România și a venit în Canada. Despre Canada aș putea spune că e țara în care m-am regăsit. Un singur lucru aș putea spune că nu-mi place în Canada e că e frig", a spus Diana pentru Antena Sport.
Pe perioada carantinei, Diana a avut unde să se antreneze, astfel că e puțin geloasă pe cei care au stat în izolare și s-au odihnit. Belbiță a tras din greu în această perioadă, pentru că MMA-ul s-a reluat deja. Sportiva are deja discuții avansate pentru o nouă luptă, "dar voi anunța doar când totul devine oficial"
Arte Marţiale Mixte
Aleksandr Pisarev a încetat din viață, la 33 de ani. Rușii cred că a fost otrăvit
02/11/2022 LA 12:59
"Recunosc, am zile în care aș dormi toată ziua, așa că îi invidiez pe toți cei care stau acasă în timpul carantinei, gătesc tot felul de bunătați, pot să doarmă, să se odihnească. Așa că dacă alții vor ieși grași din carantină, nu o să fie cazul meu. Eu o să fiu din ce în ce mai slabă", a mai spus Diana Belbiță.
https://i.eurosport.com/2020/05/11/2817422.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Arte Marţiale Mixte
Succes spectaculos pentru Negumereanu în UFC 227
31/07/2022 LA 07:06
UFC
Negumereanu a ajuns la 3 victorii consecutive după ce l-a învins pe Kennedy Nzechukwu în UFC 272
06/03/2022 LA 08:21