Ali Abdelaziz, agentul lui Khabib Nurmagomedov, a declarat într-un interviu pentru TMZ Sports că s-a întâlnit recent cu repezentanți din Arabia Saudită pentru a discuta posibilitatea ca actualul campion din UFC să lupte în această țară.

Iar saudiții i-au făcut o ofertă uriașă: 100 de milioane de dolari pentru a lupta fie cu Floyd Mayweather într-un meci de box, fie pentru revanșa în octogon cu Conor McGregor. Însă oricare dintre aceste lupte are șanse mici să aibă loc în Arabia Saudită.

Arte Marţiale Mixte
Record în UFC: 445 de lovituri în 5 runde! Holloway a lovit o dată la fiecare 2 secunde în runda 4
ACUM 4 ORE

În 2019, WME, compania care deține UFC, a returnat o investiție de 400 de milioane de dolari din partea guvernului saudit ca urmare a asasinării jurnalistului Jamaal Khashoggi. Astfel, șansele sunt destul de mici ca în viitorul apropiat să aibă loc o gală UFC în Arabia Saudită.

Mai mult, Nurmagomedov nici nu se gândește la o revanșă cu McGregor. Acesta a comentat în stilul caracteristic această variantă: "Nu sunt interesat de o revanșă cu McGregor. Și ce dacă mi se oferă 100 de milioane de dolari? Sunt multe sporturi în care pot fi investiți asemenea sume. De ce aș avea nevoie de 100 de milioane de dolari să-l bat din nou pe fraierul ăsta?"

Președintele UFC, Dana White, și Conor McGregor sunt însă extrem de dornici ca această revanșă să aibă loc, putând deveni cel mai profitabil PPV din istoria UFC! Până atunci însă Nurmagomedov are un alt meci tare de tot. Pe 18 aprilie la UFC 249 el se va lupta cu Tony Ferguson.

Arte Marţiale Mixte
Benny Adegbuyi, copleșit de reacțiile românilor: ”Unii s-au pus în genunchi să se roage!”
21/12/2020 LA 12:49
Arte Marţiale Mixte
Daniel Ghiță, reacție uluitoare după super-victoria lui Benny Adegbuyi. De ce ar fi învins, de fapt
20/12/2020 LA 18:15