Ali Abdelaziz, agentul lui Khabib Nurmagomedov, a declarat într-un interviu pentru TMZ Sports că s-a întâlnit recent cu repezentanți din Arabia Saudită pentru a discuta posibilitatea ca actualul campion din UFC să lupte în această țară.
Iar saudiții i-au făcut o ofertă uriașă: 100 de milioane de dolari pentru a lupta fie cu Floyd Mayweather într-un meci de box, fie pentru revanșa în octogon cu Conor McGregor. Însă oricare dintre aceste lupte are șanse mici să aibă loc în Arabia Saudită.
În 2019, WME, compania care deține UFC, a returnat o investiție de 400 de milioane de dolari din partea guvernului saudit ca urmare a asasinării jurnalistului Jamaal Khashoggi. Astfel, șansele sunt destul de mici ca în viitorul apropiat să aibă loc o gală UFC în Arabia Saudită.
Arte Marţiale Mixte
Aleksandr Pisarev a încetat din viață, la 33 de ani. Rușii cred că a fost otrăvit
02/11/2022 LA 12:59
Mai mult, Nurmagomedov nici nu se gândește la o revanșă cu McGregor. Acesta a comentat în stilul caracteristic această variantă: "Nu sunt interesat de o revanșă cu McGregor. Și ce dacă mi se oferă 100 de milioane de dolari? Sunt multe sporturi în care pot fi investiți asemenea sume. De ce aș avea nevoie de 100 de milioane de dolari să-l bat din nou pe fraierul ăsta?"
Președintele UFC, Dana White, și Conor McGregor sunt însă extrem de dornici ca această revanșă să aibă loc, putând deveni cel mai profitabil PPV din istoria UFC! Până atunci însă Nurmagomedov are un alt meci tare de tot. Pe 18 aprilie la UFC 249 el se va lupta cu Tony Ferguson.
Arte Marţiale Mixte
Succes spectaculos pentru Negumereanu în UFC 227
31/07/2022 LA 07:06
UFC
Negumereanu a ajuns la 3 victorii consecutive după ce l-a învins pe Kennedy Nzechukwu în UFC 272
06/03/2022 LA 08:21