Rusul s-a retras fără nicio înfrângere în palmares (29-0) după victoria sa de la UFC 254 asupra lui Justin Gaethje după ce i-a promis mamei sale că nu se va mai lupta fără ca tatăl său, care a murit, să fie alături de el.
Tatăl lui Khabib, Abdulmanap, a decedat în urma unor complicații provocate de coronavirus anul acesta iar acest eveniment l-a afectat puternic pe Khabib iar toate aceste sentimente au ieșit la iveală în Abu Dhabi.
Arte Marţiale Mixte
Alin Chirilă - viața unui luptător MMA. De la a nu avea nimic la a titlul de campion european MMA
04/09/2021 LA 16:19

Ce a declarat antrenorul lui Khabib despre retragerea sa

”Uitați-vă cât de emoționat era, era în lacrimi, nu știa de el. Știu ce a spus, dar era într-un moment extrem de emoționant și timpul ne va spune dacă va respecta această decizie. Sincer, nu știu și nu voi vorbi cu el despre asta, nu este treaba mea. Treaba meste să-l iubesc și să-l pregătesc dacă va dori o nouă luptă”, a declarat Mendez.
”Dacă mama lui va vedea că poate continua și că el își dorește acest lucru, s-ar putea să-și dea aprobarea”, a completat el.
”Nu știu, dar eu cand eram cu el, mă întreba mereu de ce vorbim despre o retragere când el are doar 32 de ani. Și cum se face că s-a retras subit? Ce altceva poate explica asta decât o reacție la cald?”, consideră Mendez.
Arte Marţiale Mixte
Lovitură pentru UFC! Dana White a dezvăluit cât va lipsi Conor McGregor după accidentarea groaznică
15/07/2021 LA 15:44
Arte Marţiale Mixte
Khabib Nurmagomedov a refuzat o ofertă de 100.000.000 de dolari. Explicațiile acestuia
27/05/2021 LA 08:18