Rusul s-a retras fără nicio înfrângere în palmares (29-0) după victoria sa de la UFC 254 asupra lui Justin Gaethje după ce i-a promis mamei sale că nu se va mai lupta fără ca tatăl său, care a murit, să fie alături de el.
Tatăl lui Khabib, Abdulmanap, a decedat în urma unor complicații provocate de coronavirus anul acesta iar acest eveniment l-a afectat puternic pe Khabib iar toate aceste sentimente au ieșit la iveală în Abu Dhabi.
Arte Marţiale Mixte
Khabib vrea să lupte în fața a 100.000 de spectatori pe Camp Nou. Dana White a fost anunțat
17/02/2021 LA 12:05

Ce a declarat antrenorul lui Khabib despre retragerea sa

”Uitați-vă cât de emoționat era, era în lacrimi, nu știa de el. Știu ce a spus, dar era într-un moment extrem de emoționant și timpul ne va spune dacă va respecta această decizie. Sincer, nu știu și nu voi vorbi cu el despre asta, nu este treaba mea. Treaba meste să-l iubesc și să-l pregătesc dacă va dori o nouă luptă”, a declarat Mendez.
”Dacă mama lui va vedea că poate continua și că el își dorește acest lucru, s-ar putea să-și dea aprobarea”, a completat el.
”Nu știu, dar eu cand eram cu el, mă întreba mereu de ce vorbim despre o retragere când el are doar 32 de ani. Și cum se face că s-a retras subit? Ce altceva poate explica asta decât o reacție la cald?”, consideră Mendez.
Arte Marţiale Mixte
"Conor McGregor va lupta în WWE!" Irlandezul, ademenit în ring după primul K.O. al carierei în UFC
27/01/2021 LA 12:23
Arte Marţiale Mixte
Conor McGregor, suspendat pentru 6 luni după ce a fost făcut K.O. de Dustin Poirier
26/01/2021 LA 14:47