Khabib, care s-a retras oficial din lupte, a fost unul dintre invitații meciului de pe Camp Nou, acolo unde PSG a obținut o victorie confortabilă în turul optimilor de finală UEFA Champions League grație unui hat-trick al lui Kylian Mbappe.
Khabib, care a declarat în trecut că este fanul rivalei Real Marid, s-a filmat în tribunele de pe Camp Nou și i-a transmis lui Dana White că vrea să se lupte acolo.
Khabib (32 de ani) a intrat live pe Instagram și a afirmat: ”Dana, ești acolo? Hai să facem o luptă aici cu 100.000 de persoane. Hai!”. După meciul din Champions League, Khabib a primit tricouri semnate de la Kylian Mbappe și portarul lui PSG, Keylor Navas, ambii fiind integraliști în partidă.
Arte Marţiale Mixte
"Conor McGregor va lupta în WWE!" Irlandezul, ademenit în ring după primul K.O. al carierei în UFC
27/01/2021 LA 12:23
Khabib nu s-a mai luptat de când s-a retras din MMA în urma luptei sale din octombrie de la UFC 254, atunci când l-a învins pe Justin Gaethje. Rusul a dezvăluit anterior că are plănuită o întâlnire cu Dana White la sfârșitul lui februarie.

Barcelona - PSG 1-4. Mbappe, impresionant

Pochettino i-a predat o adevărată lecţie lui Koeman. Chiar dacă Messi a deschis scorul dintr-un penalty destul de uşor acordat, francezii au gestionat perfect situaţia.
A fost seara lui Mbappe, autorul unei duble, dar rezultatul de 4-1 pentru finalista Champions League de sezonul trecut a venit şi în contextul greşelilor în lanţ în apărarea gazdelor. Cea mai evidentă greşeală a fost la golul lui Moise Kean, care, complet nemarcat, a dus scorul la 3-1, în urma unei faze fixe.
La 22 de ani şi 58 de zile, Kylian Mbappe e cel mai tânăr jucător din istoria Champions League care reuşeşte o dublă împotriva Barcelonei într-o fază eliminatorie. Ulterior, el a reuşit chiar tripla.
Arte Marţiale Mixte
Conor McGregor, suspendat pentru 6 luni după ce a fost făcut K.O. de Dustin Poirier
26/01/2021 LA 14:47
Arte Marţiale Mixte
Conor McGregor vrea revanșa cu Dustin Poirier! Dorința irlandezului, ridiculizată de Nate Diaz
26/01/2021 LA 12:49