Khabib, care s-a retras oficial din lupte, a fost unul dintre invitații meciului de pe Camp Nou, acolo unde PSG a obținut o victorie confortabilă în turul optimilor de finală UEFA Champions League grație unui hat-trick al lui Kylian Mbappe.
Khabib, care a declarat în trecut că este fanul rivalei Real Marid, s-a filmat în tribunele de pe Camp Nou și i-a transmis lui Dana White că vrea să se lupte acolo.
Khabib (32 de ani) a intrat live pe Instagram și a afirmat: ”Dana, ești acolo? Hai să facem o luptă aici cu 100.000 de persoane. Hai!”. După meciul din Champions League, Khabib a primit tricouri semnate de la Kylian Mbappe și portarul lui PSG, Keylor Navas, ambii fiind integraliști în partidă.
Arte Marţiale Mixte
Aleksandr Pisarev a încetat din viață, la 33 de ani. Rușii cred că a fost otrăvit
02/11/2022 LA 12:59
Khabib nu s-a mai luptat de când s-a retras din MMA în urma luptei sale din octombrie de la UFC 254, atunci când l-a învins pe Justin Gaethje. Rusul a dezvăluit anterior că are plănuită o întâlnire cu Dana White la sfârșitul lui februarie.

Barcelona - PSG 1-4. Mbappe, impresionant

Pochettino i-a predat o adevărată lecţie lui Koeman. Chiar dacă Messi a deschis scorul dintr-un penalty destul de uşor acordat, francezii au gestionat perfect situaţia.
A fost seara lui Mbappe, autorul unei duble, dar rezultatul de 4-1 pentru finalista Champions League de sezonul trecut a venit şi în contextul greşelilor în lanţ în apărarea gazdelor. Cea mai evidentă greşeală a fost la golul lui Moise Kean, care, complet nemarcat, a dus scorul la 3-1, în urma unei faze fixe.
La 22 de ani şi 58 de zile, Kylian Mbappe e cel mai tânăr jucător din istoria Champions League care reuşeşte o dublă împotriva Barcelonei într-o fază eliminatorie. Ulterior, el a reuşit chiar tripla.
Arte Marţiale Mixte
Succes spectaculos pentru Negumereanu în UFC 227
31/07/2022 LA 07:06
UFC
Negumereanu a ajuns la 3 victorii consecutive după ce l-a învins pe Kennedy Nzechukwu în UFC 272
06/03/2022 LA 08:21