McGregor a avut parte de ghinion în cea de-a treia întâlnire dintre el și Dustin Poirier. Controversatul luptător irlandez a suferit o accidentare îngrozitoare la sfârșitul primei runde. Irlandezul aștepta de ceva timp revanșa cu Poirier, după ce a fost înfrânt în precedenta întâlnire, de pe 27 ianuarie.
De această dată, Conor McGregor a pierdut prin TKO după doar 5 minute de la startul luptei, după ce I s-a rupt piciorul la nivelul tibiei, și nu a putut să-și ia revanșa.
Arte Marţiale Mixte
VIDEO | K.O. brutal la categoria supergrea! 'Bombardierul', trimis la podea după doar 18 secunde
25/10/2021 LA 05:37
Conor McGregor, out pentru un an!
McGregor a fost supus luni unei operații și va petrece următoarele șase săptămâni în cârje. În continuare, pentru centura categoriei ușoare, Charles Oliveira va lupta împotriva lui Dustin Poirier.
"Va mai rămâne în Los Angeles pentru o vreme, iar apoi nu știu ce va face. O să revină în cușcă peste un an",a declarat Dana White, președintele UFC, citat de Daily Mail.
Accidentarea suferită de McGregor este o lovitură importantă pentru UFC. Pentru că irlandezul este unul dintre cei mai populari luptători din UFC - cea mai importantă promoție de MMA.
"Am ieșit din sala de operații. Totul a decurs conform planului. Totul a fost perfect. Mă simt foarte bine. Voi fi șase săptămâni în cârje, iar apoi voi începe să reconstruiesc. Mulțumesc tuturor fanilor din întreaga lume pentru mesajele de susținere.
Sper că v-ați bucurat de spectacol. A fost o primă rundă nebună. Ar fi fost plăcut să intru în runda a doua, dar asta este. O ruptură de tibie a împiedicat acest lucru. Dustin, poți să te bucuri de această victorie nelegitimă cât vrei, dar nu ai făcut nimic acolo", a declarat Conor McGregor, citat de Daily Mail.
Arte Marţiale Mixte
Alin Chirilă - viața unui luptător MMA. De la a nu avea nimic la a titlul de campion european MMA
04/09/2021 LA 16:19
Arte Marţiale Mixte
Khabib Nurmagomedov a refuzat o ofertă de 100.000.000 de dolari. Explicațiile acestuia
27/05/2021 LA 08:18