Abdulmanap Nurmagomedov, tatăl lui Khabib Nurmagomedov și cel care l-a antrenat pe acesta pe parcursul carierei, a fost dus din Dagestan la un spital militar din Moscova și plasat în comă din cauza unor complicații ale unei pneumonii.

Starea lui nu este una bună, fiind operat la inimă. Din fericire, cei de la RT anunță că Abdulmanap și-a recăpătat cunoștința pe parcursul zilei de astăzi.

Arte Marţiale Mixte
Record în UFC: 445 de lovituri în 5 runde! Holloway a lovit o dată la fiecare 2 secunde în runda 4
ACUM 3 ORE

Mesajul lui McGregor

Președintele UFC, Dana White, a transmis un mesaj prin intermediul site-ului oficial: "Abdulmanap Nurmagomedov este un adevărat maestru în artele marțiale care își trăiește viața prin onoare, mândrie și respect. I-a transmis aceste valori fiului său, campionul mondial Khabib, încă de la o vârstă fragedă și s-a aflat în colțul său pe tot parcursul carierei. Știu cât de apropiat este Khabib de tatăl său și sunt trist să aflu despre starea lui din prezent. Gândurile mele sunt cu Abdulmanap și familia Nurmagomedov" a fost mesajul lui Dana White.

Și cel mai mare rival al lui Khabib, Conor McGregor, a avut un mesaj de susținere. La doar câteva zile după ce el și Khabib și-au trimis "săgeți" pe rețelele de socializare, McGregor a lăsat la o parte orice rivalitate din ring pentru a-l sprijini pe Abdulmanap.

Mă rog pentru recuperarea lui Abdulmanap Nurmagomedov. Un om responsabil pentru multiplii campioni mondiali, în mai multe discipline. Un adevărat geniu al artelor marțiale. Sunt foarte trist să aflu vestea. Ne rugăm pentru familia Nurmagomedov în aceste momente | Conor McGregor
https://i.eurosport.com/2020/05/13/2818312.jpg

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Arte Marţiale Mixte
Benny Adegbuyi, copleșit de reacțiile românilor: ”Unii s-au pus în genunchi să se roage!”
21/12/2020 LA 12:49
Arte Marţiale Mixte
Daniel Ghiță, reacție uluitoare după super-victoria lui Benny Adegbuyi. De ce ar fi învins, de fapt
20/12/2020 LA 18:15