Abdulmanap Nurmagomedov, tatăl lui Khabib Nurmagomedov și cel care l-a antrenat pe acesta pe parcursul carierei, a fost dus din Dagestan la un spital militar din Moscova și plasat în comă din cauza unor complicații ale unei pneumonii.
Starea lui nu este una bună, fiind operat la inimă. Din fericire, cei de la RT anunță că Abdulmanap și-a recăpătat cunoștința pe parcursul zilei de astăzi.

Mesajul lui McGregor

Arte Marţiale Mixte
Succes spectaculos pentru Negumereanu în UFC 227
31/07/2022 LA 07:06
Președintele UFC, Dana White, a transmis un mesaj prin intermediul site-ului oficial: "Abdulmanap Nurmagomedov este un adevărat maestru în artele marțiale care își trăiește viața prin onoare, mândrie și respect. I-a transmis aceste valori fiului său, campionul mondial Khabib, încă de la o vârstă fragedă și s-a aflat în colțul său pe tot parcursul carierei. Știu cât de apropiat este Khabib de tatăl său și sunt trist să aflu despre starea lui din prezent. Gândurile mele sunt cu Abdulmanap și familia Nurmagomedov" a fost mesajul lui Dana White.
Și cel mai mare rival al lui Khabib, Conor McGregor, a avut un mesaj de susținere. La doar câteva zile după ce el și Khabib și-au trimis "săgeți" pe rețelele de socializare, McGregor a lăsat la o parte orice rivalitate din ring pentru a-l sprijini pe Abdulmanap.
Mă rog pentru recuperarea lui Abdulmanap Nurmagomedov. Un om responsabil pentru multiplii campioni mondiali, în mai multe discipline. Un adevărat geniu al artelor marțiale. Sunt foarte trist să aflu vestea. Ne rugăm pentru familia Nurmagomedov în aceste momente | Conor McGregor
https://i.eurosport.com/2020/05/13/2818312.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
UFC
Negumereanu a ajuns la 3 victorii consecutive după ce l-a învins pe Kennedy Nzechukwu în UFC 272
06/03/2022 LA 08:21
Arte Marţiale Mixte
Koreshkov, K.O.-ul anului în MMA. Adversarul s-a ales cu 5 coaste fracturate și plămânul perforat
21/02/2022 LA 10:40