Tatăl și antrenorul lui Khabib Nurmagomedov, Abdulmanap, este în continuare în stare foarte gravă la spital, campionul din UFC dezvăluind că a suferit complicații la inima din cauza coronavirusului.
Khabib a vorbit pe Instagram Live despre starea tatălui său și a dezvăluit că mai multe rude ale sale au și ele de suferit din cauza infecției cu COVID-19.
"Virusul i-a afectat foarte serios inima, mai ales pentru că a avut o operație în urmă cu un an" a spus Khabib, cel care a confirmat că Abdulmanap a mai avut o intervenție chirurgicală în ultima săptămână și că se află într-o situație foarte delicată.
Arte Marţiale Mixte
Alin Chirilă - viața unui luptător MMA. De la a nu avea nimic la a titlul de campion european MMA
04/09/2021 LA 16:19

Familia lui, afectată serios de pandemie

Khabib spune că virusul i-a afectat puternic viața și a avertizat oamenii să nu subestimeze pandemia.
Mulți oameni pe care îi cunosc au murit, părinții unor apropiați. Virusul afectează pe toată lumea. Virusul nu te întreabă care e numele și prenumele tău, nu te întreabă unde muncești, dacă ești sărac sau bogat. Toată lumea s-a îmbolnăvit. Putem trece peste asta doar împreună | Khabib Nurmagomedov
Khabib a mai dezvăluit că peste 20 de rude ale sale au fost sau sunt infectat cu coronavirus. În ceea ce îl privește pe tatăl său, presa din Rusia scrie că acesta s-a trezit din comă în care fusese plasat. Un apropiat al familiei le-a spus celor de la TASS că Abdulmanap a suferit un infarct înainte să fiu plasat în comă indusă.
Inițial, Abdulmanap a fost diagnosticat cu pneumonie, însă a refuzat să fie testat pentru COVID-19. Starea lui s-a înrăutățit și a fost transportat la un spital militar din Moscova.
Rusia a fost și ea puternic lovită de pandemia de coronavirus, fiind a doua țară din lume la numărul de cazuri active după SUA. Iar 142.000 din cele 280.000 de cazuri sunt la Moscova. Conform datelor oficiale, numărul deceselor este de aproape 3.000.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Arte Marţiale Mixte
Lovitură pentru UFC! Dana White a dezvăluit cât va lipsi Conor McGregor după accidentarea groaznică
15/07/2021 LA 15:44
Arte Marţiale Mixte
Khabib Nurmagomedov a refuzat o ofertă de 100.000.000 de dolari. Explicațiile acestuia
27/05/2021 LA 08:18