”Mă simt grozav, a fost un meci minunat, eu am greșit și acest lucru m-a costat. Totul a fost dramatic, dar până la urmă am demonstrat că sunt al dracu de dur! Mă așteptam ca el să insiste, el e o legendă, chiar dacă eu am câștigat astăzi. E puternic și rapid, am făcut o greșeală și m-a pus la pământ. Dar după cum am spus, sunt al dracu de dur și știam că dacă rezist, el o să cedeze primul”, a declarat Benny chiar după victoria sa din Olanda de la Glory 76.

Benny Adegbuyi, victorie istorică în fața legendarului Badr Hari

Benny a obținut un succes istoric în Olanda, învingându-l pe cel considerat de mulți cel mai mare kickboxer din toate timpurile. Badr Hari era ferm convins că el va fi cel care va câștiga prin K.O., însă Benny a avut alte planuri și după ce a rezistat mai multor atacuri fulminante în runda a doua, s-a impus clar în ultima rundă.
Arte Marţiale Mixte
Aleksandr Pisarev a încetat din viață, la 33 de ani. Rușii cred că a fost otrăvit
02/11/2022 LA 12:59
”Am simțit că loviturile mele sunt foarte dure iar în runda a treia antrenorii mi-au spus să continui cu kickboxingul, să nu încerc să-l fac K.O. Cred că și-a spart nasul pentru că a fost un uppercut la un moment dat. Dar eu îl respect și îi mulțumesc că a accepat lupta, până la urmă el rămâne o legendă, probabil că all time el e mai bun decât mine, dar azi am câștigat!”, a completat el.
La finalul interviului, Benny a avut un mesaj și pentru România și fanii săi de peste tot.
Hai România, o zic din nou! Mulțumesc tuturor fanilor care s-au uitat de oriunde din lume. România, Olanda, Maroc..vă iubesc!
Arte Marţiale Mixte
Succes spectaculos pentru Negumereanu în UFC 227
31/07/2022 LA 07:06
UFC
Negumereanu a ajuns la 3 victorii consecutive după ce l-a învins pe Kennedy Nzechukwu în UFC 272
06/03/2022 LA 08:21