”Mă simt grozav, a fost un meci minunat, eu am greșit și acest lucru m-a costat. Totul a fost dramatic, dar până la urmă am demonstrat că sunt al dracu de dur! Mă așteptam ca el să insiste, el e o legendă, chiar dacă eu am câștigat astăzi. E puternic și rapid, am făcut o greșeală și m-a pus la pământ. Dar după cum am spus, sunt al dracu de dur și știam că dacă rezist, el o să cedeze primul”, a declarat Benny chiar după victoria sa din Olanda de la Glory 76.

Benny Adegbuyi, victorie istorică în fața legendarului Badr Hari

Benny a obținut un succes istoric în Olanda, învingându-l pe cel considerat de mulți cel mai mare kickboxer din toate timpurile. Badr Hari era ferm convins că el va fi cel care va câștiga prin K.O., însă Benny a avut alte planuri și după ce a rezistat mai multor atacuri fulminante în runda a doua, s-a impus clar în ultima rundă.
Arte Marţiale Mixte
Khabib vrea să lupte în fața a 100.000 de spectatori pe Camp Nou. Dana White a fost anunțat
17/02/2021 LA 12:05
”Am simțit că loviturile mele sunt foarte dure iar în runda a treia antrenorii mi-au spus să continui cu kickboxingul, să nu încerc să-l fac K.O. Cred că și-a spart nasul pentru că a fost un uppercut la un moment dat. Dar eu îl respect și îi mulțumesc că a accepat lupta, până la urmă el rămâne o legendă, probabil că all time el e mai bun decât mine, dar azi am câștigat!”, a completat el.
La finalul interviului, Benny a avut un mesaj și pentru România și fanii săi de peste tot.
Hai România, o zic din nou! Mulțumesc tuturor fanilor care s-au uitat de oriunde din lume. România, Olanda, Maroc..vă iubesc!
Arte Marţiale Mixte
"Conor McGregor va lupta în WWE!" Irlandezul, ademenit în ring după primul K.O. al carierei în UFC
27/01/2021 LA 12:23
Arte Marţiale Mixte
Conor McGregor, suspendat pentru 6 luni după ce a fost făcut K.O. de Dustin Poirier
26/01/2021 LA 14:47