Arte Marţiale Mixte

Singura competiție majoră care continuă în timpul pandemiei. S-a găsit o insulă privată

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

insula

Credit imagine: Getty Images

DeVlad Dumitrescu
07/04/2020 la 14:00

Președintele UFC, Dana White, a declarat că promoția sa este aproape de a avea asigurată ”o insulă privată” pentru a găzdui lupte în timpul pandemiei de coronavirus.

UFC, care a fost forțată să amâne trei evenimente, își va relua calendarul cu UFC 249 pe 18 aprilie iar White a declarat că a găsit, de asemenea, o nouă locație pentru acel eveniment după ce Barclays Center din New York a fost închis.

”Am rezervată această locație pentru două luni. Am această arenă pentru două luni și vom face evenimente în fiecare săptămână acolo”, a declarat el pentru TMZ.

Arte Marţiale Mixte

Tatăl lui Khabib a murit după ce s-a infectat cu coronavirus! Conor McGregor a transmis condoleanțe

04/07/2020 LA 08:15

În condițiile în care țările își închid granițele și înăspresc restricțiile de călătorie, White a declarat că a găsit o modalitate prin care luptătorii care nu sunt din SUA pot reveni.

”Într-o zi sau două voi asigura și o insulă privată ... acum organizăm infrastructura, așa că vom avea și lupte internaționale. Nu voi putea aduce toți luptătorii internaționali în SUA așa că îi voi aduce cu avionul pe insulă și voi organiza luptele internaționale acolo”, a precizat White. El a adăugat că toți luptătorii și staff-ul vor fi testați în mod regulat pentru coronavirus.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Arte Marţiale Mixte

Tragedie în lumea sporturilor de contact! A murit tatăl lui Khabib Nurmagomedov

03/07/2020 LA 13:33
Arte Marţiale Mixte

Conor McGregor s-a retras din MMA. Din nou!

07/06/2020 LA 07:55
Subiecte asemănătoare
Arte Marţiale Mixte
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol