UFC, care a fost forțată să amâne trei evenimente, își va relua calendarul cu UFC 249 pe 18 aprilie iar White a declarat că a găsit, de asemenea, o nouă locație pentru acel eveniment după ce Barclays Center din New York a fost închis.

”Am rezervată această locație pentru două luni. Am această arenă pentru două luni și vom face evenimente în fiecare săptămână acolo”, a declarat el pentru TMZ.

Arte Marţiale Mixte
Record în UFC: 445 de lovituri în 5 runde! Holloway a lovit o dată la fiecare 2 secunde în runda 4
17/01/2021 LA 15:15

În condițiile în care țările își închid granițele și înăspresc restricțiile de călătorie, White a declarat că a găsit o modalitate prin care luptătorii care nu sunt din SUA pot reveni.

”Într-o zi sau două voi asigura și o insulă privată ... acum organizăm infrastructura, așa că vom avea și lupte internaționale. Nu voi putea aduce toți luptătorii internaționali în SUA așa că îi voi aduce cu avionul pe insulă și voi organiza luptele internaționale acolo”, a precizat White. El a adăugat că toți luptătorii și staff-ul vor fi testați în mod regulat pentru coronavirus.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Arte Marţiale Mixte
Benny Adegbuyi, copleșit de reacțiile românilor: ”Unii s-au pus în genunchi să se roage!”
21/12/2020 LA 12:49
Arte Marţiale Mixte
Daniel Ghiță, reacție uluitoare după super-victoria lui Benny Adegbuyi. De ce ar fi învins, de fapt
20/12/2020 LA 18:15