Nicolae Negumereanu continuă să-și facă un nume în cușcă. Luptătorul brașovean a dominat autoritar lupta cu adversarul din Ucraina, care a avut loc în Dallas. Negumereanu a fost foarte agresiv încă de la început și și-a pus adversarul la podea din prima repriză. Românul a câștigat cu 10-9, conform specialiștilor americani această primă parte. Ihor Potieria nu a mai avut replică în runda a doua, când s-a recunoscut învins prin KO. Finalul a fost foarte agresiv, iar reacțiile comentatorilor americani pe măsură. "Așa arată o bestie" a spus unul dintre ei după seria de lovituri de genunchiul care a decis învingătorul.
Negumereanu a ajuns la 4 victorii consecutive în UFC și a continuat să fie agresiv și după lupta din Texas.
UFC
Negumereanu a ajuns la 3 victorii consecutive după ce l-a învins pe Kennedy Nzechukwu în UFC 272
06/03/2022 LA 08:21
"De la începutul anului mă antrenez în SUA tot timpul, acesta este motivul pentru care am luptat așa de bine. Sper ca Dana White să îmi dea bonusul de 50.000 de dolari" a spus luptătorul din Brașov.
Promoterul UFC, Dana White, a anunțat că va da bonusuri pentru cele mai spectaculoase performanțe de la UFC 227. Negumereanu poate încasa 50.000 de dolari pe lângă bursa pentru acest meci.
Arte Marţiale Mixte
Koreshkov, K.O.-ul anului în MMA. Adversarul s-a ales cu 5 coaste fracturate și plămânul perforat
21/02/2022 LA 10:40
Arte Marţiale Mixte
VIDEO | K.O. brutal la categoria supergrea! 'Bombardierul', trimis la podea după doar 18 secunde
25/10/2021 LA 05:37