Conor McGregor a câștigat lupta cu Donald "Cowboy" Cerrone, de la UFC 246, prin knock-out tehnic, după numai 40 de secunde.
McGregor a fost de neoprit în ring, după 15 luni de absență, fără să-i dea vreo șansă lui Cerrone. În lupta din Las Vegas, irlandezul a reușit o serie de 19 lovituri în prima rundă, care l-au trimis pe american la podea.
McGregor a început tare, cu un croșeu de stânga care i-a spart nasul lui Cerrone. Luptătorul poreclit "Cowboy" a încercat să dea rapid replica, dar fără succes. Tot Mcgregor a fost cel care a reușit o lovitură de picior la cap, urmată de e serie incredibilă de pumni, la care Cerrone n-a avut reacție.
Arte Marţiale Mixte
Aleksandr Pisarev a încetat din viață, la 33 de ani. Rușii cred că a fost otrăvit
02/11/2022 LA 12:59
În urma înfrângerii dure suferite la Las Vegas, Cerrone va sta departe de ring timp de 6 luni. Americanul a fost diagnosticat cu fractură nazală și fractură orbitală ușoară, potrivit Daily Mail. Mai mult, "Cowboy" va trebui să se ferească de orice contact în zona feței timp de 21 de zile.
Donald Cerrone a luptat de 4 ori în 2019, reușind să obțină două victorii. În 2020, însă, lucrurile vor sta diferit pentru american, acesta fiind nevoit să aștepte cel puțin până în luna iulie pentru a doua luptă a anului.
https://i.eurosport.com/2020/01/19/2756031.jpg

McGregor: "Am făcut istorie! Mă duc să sărbătoresc"

Doar 40 de secunde a rezistat luptătorul "Cowboy", alături de McGregor, care a bifat o performanță unică în UFC: a devenit primul luptător care câștigă prin knock-out la 3 categorii diferite: pană, ușoară și semi-mijlocie.
La finalul luptei din Las Vegas, McGregor s-a aruncat în genunchi, cuprins de emoții. Mai târziu, irlandezul a declarat:
"Am făcut istorie! Sunt primul luptător din UFC care reușește să câștige prin knock-out la 3 categorii diferite. Sunt foarte fericit și mândru de această peformanță. Echipa mea a fost fenomenală, la fel ca și munca depusă la antrenamente.
UFC poate să le acorde unor luptători titluri false, dar ce am reușit eu nu se poate înscena. Îmi place foarte mult această divizie, mă simt excelent aici. Totuși, mai am mult de muncă. Prima oară voi sărbători, apoi mă voi întoarce la antrenamente.", a spus irlandezul după luptă.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Arte Marţiale Mixte
Succes spectaculos pentru Negumereanu în UFC 227
31/07/2022 LA 07:06
UFC
Negumereanu a ajuns la 3 victorii consecutive după ce l-a învins pe Kennedy Nzechukwu în UFC 272
06/03/2022 LA 08:21