Yusuf Hajrovic, un luptător MMA regional, avea în plan să ia parte la o luptă în orașul său natal, Novi Pazar, pe 5 aprilie, însă noul virus i-a dat peste cap planurile și l-a infectat. Hajra, așa cum este poreclit luptătorul sârb, nu a mai putut intra în ring la data la care era stabilită lupta pentru că pe teritoriul Serbiei a fost declarată stare de urgență, toate evenimentele sportive fiind amânate sau anulate.
Între timp, Harjovic a fost depitat pozitiv cu noul coronavirus și a fost imediat internat într-o clinică din orașul natal. Sârbul a fost hotărât să se mențină în formă pe perioada în care se află în clinică, iar cu ajutorul colegilor de salon, a folosit paturile lor de spital pe post de greutăți pentru a se antrena.
Arte Marţiale Mixte
VIDEO | K.O. brutal la categoria supergrea! 'Bombardierul', trimis la podea după doar 18 secunde
25/10/2021 LA 05:37
Harjovic a înregistrat 13 victorii și 11 înfrângeri în cariera lui până acum.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Arte Marţiale Mixte
Alin Chirilă - viața unui luptător MMA. De la a nu avea nimic la a titlul de campion european MMA
04/09/2021 LA 16:19
Arte Marţiale Mixte
Lovitură pentru UFC! Dana White a dezvăluit cât va lipsi Conor McGregor după accidentarea groaznică
15/07/2021 LA 15:44