Tatăl și managerul lui Khabib Nurmagomedov, Abdulmanap, se află în stare gravă la spital după ce a fost infectat cu COVID-19, agravată de faptul că acesta a fost operat la inimă în urmă cu un an.
Campionul din UFC a avut parte însă de o surpriză din partea lui Vladimir Putin! Președintele Rusiei i-a promis lui Khabib că tatăl său va avea parte de cel mai bun tratament posibil pentru a trece peste această situație.

Gestul lui Vladimir Putin

Arte Marţiale Mixte
Succes spectaculos pentru Negumereanu în UFC 227
31/07/2022 LA 07:06
Managerul campionului UFC, Ali Abdelaziz, a confirmat pentru ESPN că Abdulmanap este în continuare în comă la un spital militar din Moscova, asta după ce presa din Rusia a scris că acesta și-ar fi revenit.
Khabib se află în contact cu Vladimir Putin de câteva zile iar acesta i-a promis că tatăl său va avea cel mai bun tratament medical posibil. Mesajul principal al lui Khabib pentru întreaga lume este să stea acasă, să prevină răspândirea coronavirusului
Vladimir Putin este apropiat de familia Nurmagomedov, invitându-l pe Khabib și tatăl său la o întâlnire după ultimele victorii importante ale acestuia din UFC, cu Conor McGregor și Dustin Poirier. "Președintele Rusiei l-a sunat de câteva ori. Asta îi mai aduce puțină liniște, însă totul este în mâinile lui Allah" a mai spus Abdelaziz.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
UFC
Negumereanu a ajuns la 3 victorii consecutive după ce l-a învins pe Kennedy Nzechukwu în UFC 272
06/03/2022 LA 08:21
Arte Marţiale Mixte
Koreshkov, K.O.-ul anului în MMA. Adversarul s-a ales cu 5 coaste fracturate și plămânul perforat
21/02/2022 LA 10:40