Conor McGregor a intrat în octagon pentru prima oară după un an. Ultimul său meci a fost împotriva lui Donald Cerrone, pe care l-a făcut knock-out după numai 40 de secunde.
Ieri noapte la Abu Dhabi (ora 7 dimineața, în România), McGregor l-a întâlnit pe Dustin Poirier, omul pe care l-a învins în urmă cu 7 ani. În acel duel, irlandezul s-a impus prin knock-out tehnic în prima rundă.
Lucrurile au stat diferit noaptea trecută la Abu Dhabi. Americanul i-a pus mari probleme lui McGregor și l-a trimis la podea în runda a doua, după o serie de croșee. Irlandezul a fost prins cu spatele la marginea octagonului și n-a reușit să-i blocheze loviturile lui Poirier, care s-a dezlănțuit.
Arte Marţiale
McGregor, show total înainte de meciul cu Poirier! Irlandezul a încercat să-și lovească adversarul
09/07/2021 LA 11:17
În final, luptătorul din Statele Unite i-a aplicat o directă în plină figură, iar McGregor s-a dezechilibrat și a căzut. Încă două lovituri expediate de Poirier au fost îndeajuns pentru ca arbitrul să intervină și să oprească meciul.

Dialog memorabil între McGregor și Poirier, după ce irlandezul a fost făcut K.O. în runda a doua

McGregor a reunoscut că se aștepta ca moralul lui Dustin să fie la un nivel ridicat, ținând cont de dorința uriașă a luptătorului american de a-și lua revanșa în fața irlandezului. Cu scorul general de 1-1 între cei doi, McGregor și Poirier au vorbit inclusiv despre posibilitatea să lupte încă o dată.
"Vom lupta din nou!", i-a spus McGregor lui Poirier, în timp ce cei doi luptători își strângeau mâinile și zâmbeau.
Cei doi au vorbit despre prima lovitură puternică pe care Poirier a expediat-o în gamba dreaptă a irlandezului, în runda a doua. McGregor a fost vizibil afectat, apoi a urmat o serie dezlănțuită de lovituri din partea americanului, cu care și-a trimis la podea adversarul.
"A fost o lovitură bună", a recunoscut McGregor.
"Ce naiba, a fost cea mai bună!", a răspuns Poirier, apoi amândoi au început să râdă.

McGregor, mesaj superb pentru Poirier: "Sunt foarte fericit pentru tine!"

"Sunt foarte fericit pentru tine. Ai dat dovadă de multă pasiune, curaj și tot ce ai nevoie. Ai arătat mult curaj să lupți împotriva mea, după primul nostru meci", a continuat McGregor.
"Antrenorul tău avea dreptate. Nu am putut uita prima noastră luptă... și nu m-am putut ierta pe mine însumi (n.r. - pentru înfrângerea suferită)", a spus Poirier.
"Sunt onorat și vom lupta din nou!", a încheiat, extrem de fair-play, Conor McGregor.
Pe drumul către ieșire, cei doi s-au intersectat din nou, iar McGregor i-a spus în glumă lui Dustin: "Mi-ai rupt piciorul, ticălosule!"

Reacția lui McGregor, după ce a fost făcut K.O. de Dustin Poirier în runda a 2-a

La finalul meciului de la Abu Dhabi, McGregor l-a lăudat pe Poirier pentru prestația sa, apoi a declarat că este extrem de dezamăgit pentru rezultatul final:
"Acea lovitură în gambă (n.r. - expediată de Dustin Poirier) a fost foarte bună, mi-a amorțit piciorul și n-am reușit să fiu atât de confortabil pe cât mi-aș fi dorit. Dustin este un luptător deosebit. Trebuie să mă scutur de praf și să revin, iar exact asta voi face. Am nevoie de activitate, pe bune... nu ajungi nicăieri dacă rămâni inactiv în acest sport.
Îmi accept înfrângerea, dar sunt dezamăgit pentru că am depus foarte multă muncă. Este greu de acceptat. Îmi doream să îmi reprezint echipa mult mai bine... acum mă voi odihni alături de copiii mei și asta e", a declarat Conor McGregor, după înfrângerea cu Dustin Poirier.

McGregor, învins în premieră prin knock-out în UFC

A fost cea de-a 27-a victorie din cariera lui Dustin Poirier, care și-a luat revanșa în fața lui Conor McGregor, după o așteptare de 7 ani. De notat că este pentru a 13-a oară când americanul se impune prin knock-out.
De cealaltă parte, McGregor se află la cea de-a 5-a înfrângere din carieră. Interesant este că eșecul împotriva lui Poirier a fost primul suferit prin knock-out de irlandez în cariera din UFC. McGregor mai pierduse o singură dată prin knock-out, însă într-un meci de box, împotriva lui Floyd Mayweather, în 2017.
Înfrângerea contra lui Poirier s-ar putea să-i dea planurile peste cap lui McGregor. Irlandezul spera ca o victorie noaptea trecută să-i aducă revanșa cu rivalul Khabib Nurmagomedov, împotriva căruia să lupte pentru titlul de campion.
Arte Marţiale
Accidentare horror în UFC! Chris Weidman și-a rupt piciorul, la prima lovitură a meciului
26/04/2021 LA 04:38
Arte Marţiale
Floyd Mayweather, atac fără precedent la Conor 'McLoser': "Nu câștigă lupte nici în propriul sport!"
24/01/2021 LA 14:51